Nieuwe video: Beyoncé / Jay-Z – Run

Het koppel dat de laatste paar weken vooral in het nieuws is rondom ‘elevator-gate’, krijgt nu de tongen los op een wat professionelere manier. Beyoncé en Jay-Z hebben namelijk de promotie video voor hun gezamenlijke tour online gezet. De clip heet ‘Run’ en toont de zogenaamde trailer van een actiefilm. Met in de hoofdrol natuurlijk het koningskoppel zelf.

En als er twee mensen zijn die een uitpuilend telefoonboekje hebben, dan zijn het natuurlijk wel Beyoncé en haar man. Zo krijgen ze het voor elkaar om enkele grote namen te strikken voor deze trailer. Onder anderen Sean Penn, Jake Gyllenhaal, Blake Lively en Don Cheadle flitsen voorbij. Je krijgt acuut zin om naar de bioscoop te rennen, want de film lijkt ook nog eens spanning, drama, spektakel én humor te combineren. Maar dat feestje gaat niet door, want de trailer eindigt met de boodschap ‘Coming Never‘.

Wel erg goed gemaakt uiteraard. Zouden Beyoncé en Jay-Z eigenlijk wel eens saampjes op de bank hangen in hun pyjama? Ik durf het te betwijfelen. Inmiddels is er een online petitie opgezet om de gehele film uit te laten brengen. Dat zijn dan weer mensen die niet begrijpen dat op die manier de magie van deze fraai bedachte trailer compleet verloren gaat. Hopen dus dat er geen gehoor aan wordt gegeven.

Lees ook: Beyoncé – Jay-Z – Drunk In Love

Bekijk hier alle videoclips van het visuele album Beyoncé.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>