Nieuwe video: United State of Pop 2015 (50 Shades of Pop)

Het is weer december (de jaren lijken écht steeds korter te duren) en dus kun je je weer opmaken voor een hoop eindejaarslijstjes, mashups en flashbacks. Zelf doen we er ook aan mee door de meest memorabele videoclip van 2015 te kiezen. Hieronder kun je een geweldige mashup bekijken van grote pophits van het afgelopen jaar.

De nummers en video’s zijn samengesteld door DJ Earworm, die hier een jaarlijks evenement van maakt. Het gaat vooral om liedjes die in Amerika hebben gescoord. Dus veel The Weeknd, Taylor Swift, Fetty Wap en Drake (artiesten die in 2015 voortdurend de Billboard Hot 100 onveilig maakten). In Europa zijn het niet allemaal hits geweest, maar toch is het erg leuk om naar te kijken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>