Nieuwe video: Miley Cyrus – BB Talk

Zoals aangekondigd heeft Miley Cyrus een aantal videoclips opgenomen voor tracks van haar verrassingsalbum Miley Cyrus & Her Dead Petz. Eerder zagen we al de volledige versie van Lighter, een trippende ervaring, en nu is de clip voor BB Talk te bekijken. 

Ik vond de richting die Miley met haar plaat opging wel intrigerend – door haar samenwerking met Wayne Coyne koos ze voor een psychedelisch geluid, dat in niets leek op haar vorige popalbum – maar deze videoclip heeft daar dan weer helemaal niets mee te maken. Dit is gewoon carnavalesk, als een parodie op zichzelf. Miley Cyrus is verkleed als baby, speelt met haar eigen tenen en drinkt uit een melkfles. En dat eigenlijk vier minuten lang. Als het nou nog grappig was, maar dat is het óók niet.

En de muziek? Miley praat meer dan dat ze zingt en doet dat met een stem alsof ze al járen drie pakjes sigaretten op een dag rookt. Maar de tekst is best grappig, als je even niet naar die belachelijke beelden kijkt.

Lees ook: Miley Cyrus – Adore You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>