Nieuwe video: Avril Lavigne / Chad Kroeger – Let Me Go

Waarom kijken? Het is grappig dat Avril Lavigne uitgerekend met haar bloedeigen man een duet maakt over liefdesverdriet. Alsof de scheidingspapieren alleen nog maar getekend hoeven te worden. Dat is natuurlijk niet zo (mag ik hopen), want het koppel trad pas enkele maanden geleden in het huwelijk. Het huis waarin het stel in deze clip verblijft is indrukwekkend; het is zo groot dat ze elkaar voor weken kwijt zouden kunnen raken. En waarschijnlijk bezit het duo ook daadwerkelijk een dergelijk mini-kasteel. Verder is Let Me Go eigenlijk minder interessant dan je misschien zou verwachten bij de samenwerking tussen geliefden. En kan iemand mij vertellen waarom Chad er zo anders uitziet dan normaal? Is ‘ie zwanger?
En de muziek? Doorgaans vind ik Avrils treurige ballades mooier dan haar punky schreeuwliedjes. Daar leent haar stem zich toch wat beter voor. En hoewel Let me go prima past in het rijtje van Wish you were here en When you’re gone (mijn favorieten van haar), raakt het me op een bepaalde manier toch net iets minder. Maar misschien komt dat omdat deze songtekst niet zo geloofwaardig klinkt uit de monden van een stapelverliefd stel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>