Dus, wat was de beste videoclip van februari?

Ja ik weet het, het is bijna niet te doen deze maand, zóveel mooie releases zijn er geweest. En toch gaan we proberen er een rangorde in aan te brengen. Want wat waren jouw favoriete clips? Je kunt op meerdere clips stemmen. Om je bij deze ondoenlijke keuze te helpen zijn alleen de videoclips met het hoogste aantal sterren genomineerd. Onder andere Pink op een matras, Rihanna in een badkuip en Justin Timberlake in zijn maatpak. Maar ook donkere meer alternatieve clips, zoals Kings and lionsheart, My songs know what you did in the dark en The Mushroom Cloud.

De top3 dingt uiteindelijk mee voor de beste clip van 2013. Hieronder nog wat screenshotjes om je te helpen bij je keuze!

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

Bekijk hier de uitslag van januari.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dus, wat was de beste videoclip van februari?

  1. Countonme

    Count On Me
    Deze versie heeft in heel Azié llee Bruno Marsen, Adele’s, One Directions en Taylor Swiften etc. etc. al wekenlang verslagen in de hitlijsten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>