‘Partition beste nieuwe videoclip van Beyoncé’

Inmiddels hebben we alle muziekvideo’s van Beyoncé’s titelloze nieuwe plaat besproken. De afgelopen weken heb je ook kunnen stemmen op jouw favoriet. In totaal zijn er 775 stemmen uitgebracht en kunnen we dus wel stellen dat de uitslag vrij representatief is. Jullie favoriet blijkt de wulpse video Partition, waarop 102 keer werd gestemd. Grappig genoeg één van de minst artistieke videoclips, maar juist eentje waar ze zich van haar sexy kant laat zien. Sex sells, blijkt maar weer eens. Op summiere afstand volgt de miss-verkiezing in Pretty Hurts met 97 stemmen. Drunk In Love, ***Flawless en XO maken de top 5 compleet. No Angel kreeg slechts 19 stemmen en konden jullie dus het minst waarderen. Bekijk hieronder de complete poll:

1. Partition (102 stemmen)
2.
Pretty Hurts (97 stemmen)
3.
Drunk In Love ft. Jay-Z (85 stemmen)
4.
***Flawless (ft. Chimamanda Ngozi Adiche) (69 stemmen)
5.
XO (52 stemmen)
6.
Mine ft. Drake (52 stemmen)
7.
Blow (50 stemmen)
8.
Jealous (49 stemmen)
9.
Blue (ft. Blue Ivy) (43 stemmen)
10.
Heaven (39 stemmen)
10.
Haunted (39 stemmen)
10.
Rocket (39 stemmen)
11.
Superpower ft. Frank Ocean (34 stemmen)
12.
No Angel (19 stemmen)

Beyoncé, meid, bedankt voor deze schitterende visuele reis! Dat velen hier maar een voorbeeld aan mogen nemen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Partition beste nieuwe videoclip van Beyoncé’

 1. Roos

  @Arvid

  Waarom bespreek je ‘Grown Woman’ niet?

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Wat ik wel grappig vind, is dat Marco Borsato de eerste was met zo project. Dit is trouwens al de 2e keer dat Beyonce een album heeft gemaakt waarbij (bijna) alle nummers zijn voorzien van een videoclip

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>