Anti-videoclip blijkt populairste van week 4

Eigenlijk was de populairste clip van week 4 helemaal geen videoclip, maar een anti-videoclip. Boggie maakte met haar Nouveau Parfum namelijk een filmpje om aan te tonen hoe we allemaal worden gefopt. Ze laat haar eigen gezicht compleet bewerken in photoshop, zoals bij de grote sterren gebruikelijk is. Maar dan terwijl ze in beeld is, waar het bij de rest allemaal achter de schermen gebeurt. Haar ogen worden symmetrisch gemaakt, poriën worden gladgestreken, ze krijgt een teint die ze in het dagelijks leven nog nooit gehad heeft en haar nieuwe digitale kapsel hangt jaloersmakend perfect op haar schouders.

En als jullie denken dat dat anders gaat bij jullie favoriete artiesten, dan zit je er naast. Op youtube kun je vele filmpjes vinden, waarvan Beyoncé, Rihanna en Britney liever hebben dat je ze nooit te zien krijgt. Want ja, ook sterren blijken last te hebben van wallen, buikvet, moedervlekken, puistjes en andere oneffenheden. Je zou haast zeggen dat het gewoon mensen zijn. Bekijk dit filmpje bijvoorbeeld maar eens. Boggie, bedankt dat je ons bij de les houdt, we kijken nu weer even op een andere manier naar al die egale gezichtjes en gefeliciteerd met je overwinning! Hier de volledige uitslag:

1. Boggie – Nouveau Parfum (22 stemmen)
2. B.o.B. / Priscilla – John Doe (21 stemmen)
3. Jennifer Hudson / T.I. – I Can’t Describe (15 stemmen)
4. Little Nikki – YoYo (13 stemmen)
5. Enrique Iglesias / Marco Antonio Solís – El Perdedor (8 stemmen)
6. Gers Pardoel – Dankbaarheid (6 stemmen)
7. Kwabs – Wrong Or Right (3 stemmen)
8. Nina Nesbitt – The Hardest Part (2 stemmen)

Volgende week zal het een behoorlijke verhitte strijd gaan worden. Er verschenen afgelopen week namelijk grote releases van Shakira, Justin Bieber en One Direction. Gavin Degraw en de anderen zullen wel flink balen dat ze precies deze week hadden uitgekozen. Stem nu op jouw favoriet!

Wat was de beste videoclip van week 5?

  • Shakira / Rihanna - I Can't Remember To Forget You (41%)
  • One Direction - Midnight Memories (27%)
  • Justin Bieber - Confident (18%)
  • Zendaya - My Baby (6%)
  • R3hab - Samurai (Go Hard) (4%)
  • Neon Trees - Sleeping With A Friend (2%)
  • Gavin Degraw - Make A Move (2%)
Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>