Nieuwe video: Janet Jackson – So Excited


Janet heeft goed nagedacht over deze video. Ze danst in ranzige nachtclubs en vieze toitletten (met een grote groep dansers achter zich zoals in de videos waar grote broer Michael groot mee is geworden) terwijl haar kleren telkens van haar af glijden zodat ze haar borsten met haar handen moet bedekken. En nee, Justin Timberlake is deze keer nergens te bekennen. Het moet wel een hit worden. Tenzij MTV hem in de ban doet, dan moet het helemaal wel een hit worden.
Desondanks is het een beetje een tamme video geworden. Joseph Kahn mag gerust een hele goede regisseur genoemd worden (in het afgelopen decennium heeft hij het gezicht van MTV bepaald met video's voor artiesten als U2, D12, Garbage, George Michael, Moby (We Are All Made of Stars), Eminem (Without Me), Mariah Carey, Nelly, Dido (White Flag), Ricky Martin, Busta Rhymes, The Chemical Brothers, Britney Spears, Blink 182, Ashlee Simpson, Joss Stone, Jamiroquai, Backstreet Boys, Kelly Clarkson (Behind These Hazel Eyes), Muse en ga maar door. Daarmee vergeleken is enigszins achterhaald synchroon dansen en nét geen tepels laten zien voor mijn gevoel een beetje beneden zijn stand.

En de muziek?

Janet blijft maar samenwerken met die eeuwige Jam & Lewis, zo ook in So Excited. Het resultaat is weinig opzienbarend en vooral heel erg achterhaald. Je zou willen dat iemand het haar eens voorstelde aan een paar hippe nieuwe producers voor een echt spectculaire comeback. Tot die tijd zap ik lekker verder als deze video voorbij komt.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Janet Jackson – So Excited

 1. denise

  woow wacht effe ! deze site was me nog niet opgevallen ! gefeliciteert !

    /   Reply  / 
 2. SinnardoCode

  ^hahah:P

  Janet Jackson is gewoon lelijk

    /   Reply  / 
 3. Debby

  ..”terwijl haar kleren telkens van haar af glijden zodat ze haar borsten met haar handen moet bedekken. En nee, Justin Timberlake is deze keer nergens te bekennen.”

  Haha, vond dit stukje uit je review hilarisch Erik. Gehe..;)

  Het nummer vind ik helaas minder. Vond “Feedback” stukken beter. Die had een lekkere beat en ritme, deze is helaas na mijn gevoel slechter.

  * Janet jackson is niet lelijk, ze heeft alleen veel weg van Michael, maar dat maakt haar alsnog niet lelijk, desondanks Michael daar wél voor heeft gekozen*

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>