Nieuwe video: Pete Yorn – For us


Dit is nu echt een clip om helemaal verliefd op te worden. Mijn tot nu toe niet al te best verlopen dag was weer helemaal goed toen ik filmpje eenmaal had bekeken. In één woord fantastisch. De onmogelijke liefde tussen Pete Yorn en het meest aandoenlijk ogende vogeltje dat ik ooit heb gezien tovert gegarandeerd een brede glimlach op ieders gezicht.
Precies tegenover de kelder waar Pete Yorn en zijn mannen iedere dag het nummer For us repeteren staat een boom. En in die boom daar woont een een heel klein schattig vogeltje dat hopeloos verliefd is op Pete. Elke dag is ze te vinden op haar vaste tak om weg te zwijmelen bij de aanblik van haar grote liefde.

Sneeuw regen of hagel, ruzie met haar familie, slechte rapportcijfers, niets kan het kleine vogeltje tegenhouden. Ze weet zeker dat zij en Pete Yorn voor elkaar zijn voorbestemd. Maar helaas, op een kwade dag doet ze een vreselijke ontdekking waardoor ze beseft dat het nooit iets kan worden tussen hen. Dat is wel even een zielig moment in de video, zakdoekjes bij de hand. (Ik kan alvast verklappen dat het uiteindelijk wel goed afloopt).

En de muziek?

Ik had nog nooit van Pete Yorn gehoord voordat ik deze video zag. En ik moet zeggen, For us is best een aangename kennismaking. Onderzoek leert het de eerste single is van zijn derde album Nightcrawler. Die CD moet ik dan maar eens gaan beluisteren. Als het allemaal van deze kleine maar meeslepend mooie pareltjes zijn dan wil ik dat niet missen. Wat mij betreft een erg geslaagd nummer.

Zie ook:
- Nieuwe video: Gnarls Barkley – Gone Daddy Gone
- Nooit op tv: Jamie Lidell: You Got Me Up

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Pete Yorn – For us

 1. denise

  AAH, ik vind deze clip best wel zielig, je krijgt gewoon bijna medelijden met het vogeltje en ga die band zanger haten, wat moet hij nou met dat stomme andere meisje ?!!

    /   Reply  / 
 2. Lisa

  Ahh die clip van Christina Aguilera is zo zielig. Ik heb nog nooit gehuild maar bij deze clip moest ik gewoon huilen
  Ook mooi liedje trouwens!

    /   Reply  / 
 3. remkje

  Ahhh wat zielig! :(

    /   Reply  / 
 4. Melvin

  Supervette clip!

  Jammer dat je ‘t geluid er beter bij uit kan zetten…

    /   Reply  / 
 5. Rik

  hmm slap nummer, probeer undercover eens die is echt veeeel beter die rockt tenminste echt :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>