Binnenkort hier: Taking Back Sunday – The 12 Days Of Christmas


Taking Back Sunday, nu nog te zien met de prachtige video bij het nummer Liar, gaat proberen een kersthit te scoren met The 12 Days Of Christmas. Voor deze single wordt een volledig geanimeerde videoclip gemaakt waarvoor jonge talentvolle animatiestudio Fluorescent Hill is aangetrokken. Eeder maakte Fluorescent Hill al tekenfilm videoclips bij singles van de bands Album Leaf, Boy en Pilate.

Zie ook:
- Nieuwe video: Taking Back Sunday – Liar

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Binnenkort hier: Taking Back Sunday – The 12 Days Of Christmas

  1. Pingback: Nieuwe video: Taking Back Sunday - Liar | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>