Binnenkort hier: Red Hot Chili Peppers – Hump De Bump


Hun vorige video, als je het al zo kunt noemen, was waardeloos, maar van hun volgende single Hump De Bump hebben de Red Hot Chili Peppers gelukkig meer werk gemaakt. Niemand minder dan Chris Rock trad op als regisseur (inderdaad, de comedian Chris Rock. Ik wist ook niet dat hij in zijn vrije tijd videoclips regisseerde). De opnames zijn inmiddels afgerond en wij van videoclips.blog zijn reuze benieuwd naar het resultaat. Chris Rock + RHCP klinkt alsof het op z’n minst grappig moet zijn!

Zie ook:
- Nieuwe video: Red Hot Chili Peppers – Snow ((Hey Oh))

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>