Nieuwe video: Joss Stone – Tell Me ‘Bout It


Helaas nogal teleurstellende nieuwe videoclip van Joss Stone. Als het opvallendste aan een clip is dat de zangeres haar haren rood heeft geverfd, dan weet je dat er ergens iets is misgegaan. Misschien wilde regisseur Bryan Barber een authentiek underground gevoel oproepen door alleen maar een hele simpele performance-video te maken? Het is in ieder geval anders als de videoclip van de gemiddelde jonge zangeres, maar als anders betekent saaier, wat schieten we er dan mee op?

Wat moet ik er verder nog over zeggen? Er valt niet zo heel veel te vertellen over dit soort videoclips. Op een bepaald moment staat Joss te dansen voor een grote metalen deur. Het monster dat een graffiti-kunstenaar op die deur heeft geschilderd vond ik erg leuk. Tja, op zulke details ga je letten als er verder niks gebeurd. We kunnen het ook nog hebben over de verschillende outfits van Joss Stone, maar daarvoor kijken we geen videoclips. Laten we het er maar gewoon op houden dat deze video niet erg boeiend is.

En de muziek?

Hoor je dat? Het intro van dit nummer? Die hip-hop beat met daar overheen die ongemeen funky basgitaar? Dat is het geluid waaraan je kunt horen dat de muziek van Joss Stone volwassen is geworden (en zijzelf ook, aan de tekst te horen). En het is vooral ook het geluid waaraan je kunt horen dat Tell me ’bout it een briljant nummer gaat worden. Na het intro stelt het liedje gelukkig dan ook niet teleur. Het klinkt eerder als een swingende jamsessie dan een simpel popliedje en dat is wat mij betreft een groot compliment. Tell me ’bout is ook rauwer dan haar oude singles. Puurder, spannender, eigenwijzer. Beter dan ik had durven hopen. We wisten al dat Joss Stone goed kon zingen, maar als ze op deze ingeslagen weg doorgaat verwacht ik de komende jaren nog heel veel mooie dingen van haar te horen.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: Joss Stone – Tell Me ‘Bout It

 1. Yordi

  Clip viel mij inderdaad ook een beetje tegen, maar het nummer daarintegen is wel erg lekker ! ^^

    /   Reply  / 
 2. Robin

  Jammer van de clip, nummer is super!

    /   Reply  / 
 3. Rick

  Heerlijk catchy nummer!:) Blij dat ze terug is, het haar had ze van mij wel blond mogen laten.. Het ziet er echt niet uit!!

    /   Reply  / 
 4. lotte

  super nummer,
  maar toch vond ik haar vorige albums meer soul hebben, vooral de eerste!
  maar dr haar ziet er idd niet uit!!

    /   Reply  / 
 5. rebecca

  cool ze is back JOSS STONE IS BACK
  ik heb haar toch gemist ze want zo een stem heeft ni iedereen
  XXXBECKYXXX

    /   Reply  / 
 6. Jooziejj

  vet nummr!

    /   Reply  / 
 7. Marko

  De clip is niet echt super, maar wel heel kleurrijk en opvallend! Bovendien is Joss Stone geen zangeres die het moet hebben van haar clips. Dat is overbodig. Wat wil je met zo een stem en zo veel soul! (Ik heb haar live horen zingen!) Dit nummer laat ook zien hoeveel ze kan met haar stem op een simpele 2 step beat, heerlije bass gitaar erbij, maakt dit echt funky en rauw! Dit hebben we al een lange tijd niet gehoord! Ik vind dit super!

    /   Reply  / 
 8. Caressa

  veel beter dan de vorige !!!
  SUPER

    /   Reply  / 
 9. Me

  Ik vind dat iedereen echt zeurt over haar haar zeg! Jeetje ik ga toch ook niet de hele tijd zeuren als een vriendin een andere haarkleur heeft!?
  Ik vind haar haar eigenlijk juist heel erg leuk! Het bewijst ook weer dat ze niet blond en beacherig hoeft te zijn om leuke muziek te maken! =D
  Xx.

    /   Reply  / 
 10. Pingback: Nieuwe video: Timbaland/Justin Timberlake – Carry Out | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>