Nieuwe video: Michael Bublé – Everything


Als je het als regisseur echt niet meer weet kun je altijd nog een auditie houden en daar een videoclip over maken. Er komt een bonte verzameling merkwaardige mensen voorbij en dat is automatisch leuk om naar te kijken. In theorie in ieder geval, want in de praktijk vind ik dit niet zo'n geweldige video. Het ziet er allemaal wat te bedacht uit. De Bono en Whoopi Goldberg lookalikes, de buikspreker, de mime-speler, de vuurspuwers… allemaal acteurs die net doen alsof ze echt auditie doen.

Normaal gesproken is het aardige van een auditie dat je je kunt verwonderen over zoveel vreemde mensen. Maar waar moeten we ons bij deze video over verwonderen? De creativiteit van de regisseur soms? Het doet mij allemaal vrij weinig.

En iedereen's favoriete ideale schoonzoon Michael Bublé dan? Kan die de video niet redden?

Ja en nee. Ja, Bublé is inderdaad weer helemaal zijn charmante zelf en hij kan je nog steeds het gevoel geven dat hij een liedje speciaal voor jou zingt. Maar nee, de rest van de video is uiteindelijk toch te slap om echt van redden te spreken. Hooguit voorkomt Michael Bublé dat we er allemaal bij in slaap vallen.

En de muziek?

De kans dat je dit liedje leuk vind is waarschijnlijk veel groter als je momenteel zelf ook iemand hebt die jouw "everything" is, wat een romanitsche tekst. De muziek zelf doet het niet echt voor mij. Het klinkt opzich wel lekker maar het is een beetje erg veilig allemaal. Van mij had de verhouding jazz/popmuziek wel wat meer 50/50 mogen liggen. Maar toch, het is niet moeilijk om in te zien waarom Michael Bublé zo populair is. Het is het totaalplaatje van die teksten, zijn uitstraling en die veilige muziek waar niemand echt een hekel aan kan hebben. Zelfs ik zit het nu al voor de zesde keer te luisteren en het stoort me nog steeds niet.

Nog meer lichte jazz:
- Nieuwe video: Norah Jones – Thinking About You
- Ondertussen op MTV: Koop – Come to me

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Michael Bublé – Everything

 1. RaiN

  Leuk nummer hoor, clip gaat ook wel.

  Tip: de nieuwe van Rihanna (Umbrella) is er ook al! Hele spectaculaire clip, dus geef het een recensie!!

    /   Reply  / 
 2. Mark

  Eindelijk weer eens een nummer die goed is. :D

  Even over de clip. Ik vind het een aardige clip. Het past goed bij het nummer en echt onorigineel is het niet, maar toch kun je het niet echt hoogstaand noemen.

  De muziek is geweldig. Ik heb dit nummer nu al helemaal grijs gedraaid en weet bijna zeker dat het een hit gaat worden. Het is echt zo’n typische radio-hit.

  —————————————

  Die nieuwe clip van Rihanna is een kunstwerkje. Zelden zoiets moois gezien. :)

    /   Reply  / 
 3. Rick

  Ik vind t een heerlijk relax nummer waar je lekker bij in slaap kunt vallen in je zonnige horizon en die je een goed gevoel geeft wanneer je je rot voelt! Het hele concept Michael Buble is veilig, maar hij blijft wel een erg goede zanger!
  De video is weer heel matig.. Maar ik heb nog nooit een videoclip van hem gezien die echt de moeite waard was.. Hij maakt deze clip alleen maar om zijn single te promoten, want echt veel tijd en moeite is er zichtbaar niet ingestopt.

    /   Reply  / 
 4. Nuura

  Ik idn het een lekker nummer
  en het blijft echt hangen
  vooral als je een liefje hebt
  maar het einde is niet zo stermk als het midden stukjuh maar voor de volgende weken is mijn verslavende liedjuh!

    /   Reply  / 
 5. Miranda

  Heey mensen,

  ga naar het concert van hem op 10 oktober in de Ahoy. Het is en blijft een lekker ding om tezien HOTHOTHOT!!!!

  Groetjes miranda.

    /   Reply  / 
 6. Gerta

  het is een super liedje echt!!
  kben er zot op
  tis zo’n liefdes liedje en zo rustig
  ik vint prachtig echt!
  go Michael Bublé!:D
  xxxGerta

    /   Reply  / 
 7. Ruby

  Ik vind het liedje echt heerlijk je kan er echt helemaal in op gaan
  HEERLIJK

    /   Reply  / 
 8. Lisa

  Het nieuwe liedje van Nienke – Hij is het mooiste liedje uit mijn leven, want het gaat ook over mijn vriendje en mij!

    /   Reply  / 
 9. Sanne

  Ik vind het een super nummer!

    /   Reply  / 
 10. Karin

  Wat een zalig nummer om naar te luisteren. Heb hem al tig keer gehoord en dat allemaal dankzij mijn vriendje die mijn everything is in alle opzichten.

    /   Reply  / 
 11. Annette

  Je hebt gelijk met je recensie. Maar dat liedje…………….ik zwijmel! Ik kan het de hele dag wel draaien, elke keer op nieuw. Als dit geen nummer 1 hit wordt dan weet ik het niet meer. En ik ben geeneens fan van hem. Leuke weblog. Ik onthou hem!

    /   Reply  / 
 12. Cees

  De eerste keer dat ik dit liedje hoorde was ik al verkocht. En ik ben zelfs niet in het stadium dat ik een ‘everything’ heb.
  Heel soms heb ik dat met liedjes die ik voor t eerst hoor, liefde op t eerste gehoor :)
  Bij u2 – waar ik fan van ben- heb ik dat nog niet eens altijd!
  Speaking of which: bedankt voor dit forum; ik was echt in twijfel of het wel de echte Bono en Whoopie was!
  Dan ga ik nu maar de clip van mijn Hyves wissen…
  Michael Buble, tanx for the songs, pimp your video!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>