Nieuwe video: Joss Stone – Tell Me What We’re Gonna Do Now


Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het zou zijn als Joss Stone verliefd op je was? Haar nieuwe videoclip voor het vrolijke nummer Tell Me What We're Gonna Do Now geeft een grappig en vooral ook schattig beeld van hoe een middag met Joss Stone er ongeveer uit ziet.

Je komt uiteraard niet met lege handen aan op jullie date. Om een goede indruk te maken zorg je dat je een mooie bos bloemen bij je hebt. Of nee, beter nog, één enkele rode bloem! Joss Stone ruikt eraan en is helemaal vertederd.

Halverwege jullie wandeling ben je Joss opeens even kwijt. Mevrouw blijkt een interessante etalage gevonden te hebben en sleurt jou mee om ook even te komen kijken. Het interesseert je eigenlijk helemaal niks wat daar precies te zien is. Jij dagdroomt over Joss Stone die verleidelijk ligt te draaien tussen een zee van bloemen.

Als jullie even uitrusten op een bankje zingt Joss Stone dat je huid zo zacht is, je aait haar even over haar wang en ze smelt helemaal (dit is echt een grappige videoclip, je ziet dit alles gebeuren door de ogen van haar denkbeeldige vriendje. Erg schattig).

Jullie romantische middag eindigt bij een openlucht concert waar Joss Stone moet optreden. Je mag helaas niet mee de kleedkamer in, maar als ze weer naar buiten komt heeft ze een andere jurk aan en loopt ze op haar gepatendeerde blote voeten het podium op om haar liedje te zingen.

Je probeert om te genieten van haar optreden, maar een man met een baard komt irritant om je heen draaien en begint tegen je te rappen. Hij blijft maar om je heen dansen en je wordt er bijna duizelig van. Wat moet die vent van je?

Gelukkig kom je na afloop van het concert je vriendin Joss weer tegen en alles komt weer goed. Ze geeft je een zoentje.

Het einde.

En de muziek?

Dit nummer is misschien niet zo swingend als het geweldige Tell Me 'Bout It, maar halverwege begon ik toch steeds gecharmeerder te raken van dit zomerse liedje met zijn lome ritme. Ik word hier echt vrolijk van. De muziek is wonderbaarlijk eenvoudig en een beetje ouderwets zonder achterhaald te klinken. De drummer levert geweldig werk maar het is zoals gewoonlijk de stem van Joss Stone die het nummer pas écht naar een hoger niveau tilt.

Zie ook:
- Nieuwe video: Joss Stone – Tell Me 'Bout It

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: Joss Stone – Tell Me What We’re Gonna Do Now

 1. Debby

  Ik vind de clip wel grappig, en het nummer gaat wel. Moet er wel even aan wennen! En idd, een dagje uit met de Queen of Soul loopt bijzonder lief en onschuldig^^

    /   Reply  / 
 2. anneloes

  lelijke stem, zoals gewoonlijk weer niks aan

    /   Reply  / 
 3. RaiN

  Wat nou lelijke stem?? Het is een geweldige zangeres en een geweldig liedje. Clip is leuk gemaakt, ookal is ie simpel

    /   Reply  / 
 4. anneloes

  en ik vind dus van niet!!!

    /   Reply  / 
 5. Ramon

  Ik vind haar stem ook niet echt geweldig hoor. Bij lage tonen vind ik het een beetje zeurderig en als ze wat hoger gaat dan klinkt het toch wat hees. Nee niet mijn favoriete zangeres. Vind het liedje wel redelijk klinken, maar het is meer de melodie die het doet. Als Jim het had gezongen was het niet minder geweest voor mij ;)

    /   Reply  / 
 6. Bitch

  De muziek is nageaapt van het nummer Unpretty van TLC

    /   Reply  / 
 7. Debby

  Ik heb eens nagecheckt:P Sommige stukken lijken idd op dit nummer van Joss Stone. Maar om nou te zeggen “nageaapt”…

  Joss Stone doet het gewoon erg goed met dit nummer en klinkt lekker in mijn oren! Ik ga gauw eens het nieuwe album halen^^
  Laat haar maar lekker soul-muziek zingen, dan ben ik blij:-) Achja, hoeveel artiesten coveren een nummer of gebruiken de melodie? Rihanna die heeft stukken gebruikt voor haar nummer S.O.S van Tainted Love. Zo zijn er meerdere, dus maak je niet druk!

    /   Reply  / 
 8. sanna

  zoo’n leuk liedjeee

    /   Reply  / 
 9. Alain

  Gelukkig verschillen smaken, ik vind Joss Stone echt een goeie zangeres!

    /   Reply  / 
 10. Lisa

  Nou ‘Anneloes’ jij hebt echt geen smaak hoor.. Joss Stone is gewoon THE BEST! Wat voor zanger(es) vind jij dan goed?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>