Nieuwe video: Amy Winehouse – Tears Dry on Their Own

Wat er ook gebeurt, de wereld blijft altijd draaien. Zelfs als Amy Winehouse net is gedumpt door haar vriendje blijft de wereld tot haar verbazing gewoon draaien. Ze loopt over straat en overal om haar heen doet iedereen net alsof er niets aan de hand is. Het leven in al zijn krankzinnigheid gaat gewoon verder.

En krankzinnig en grotesk is het zeker, laat dat maar over aan regisseur en topfotograaf David LaChapelle (The Dandy Warhols – "Not If You Were The Last Junkie on Earth" / Christina Aguilera – "Dirrty" / No Doubt – "It's My Life" / Joss Stone – "Super Duper Love"). Gefilmd in het beroemde Hollywood Boulevard zien alle bijgangers er op één of andere manier excentriek uit.

Dit is misschien wel haar enige video waarin Amy zelf de minst opvallende persoon in beeld is. Een hele prestatie, helemaal als je ziet wat LaChapelle allemaal met haar kapsel heeft gedaan.

En de muziek?

Misschien wel mijn favoriete nummer op misschien wel de mooiste CD van 2006, ik hou van Tears Dry On Their Own. Alles wat er goed is aan Amy Winehouse valt samen in dit nummer. De muziek klinkt groots en vol soul en dramatiek, maar het is ondertussen ook gewoon een puntige popsong. De tekst is persoonlijk en aangrijpend en haar stem nog even uniek als altijd. Vooral de manier waarop ze verdrietig maar berustend zingt: "So we are history" grijpt me iedere keer bij de keel.

Zie ook:
- Nieuwe video: Amy Winehouse – Back to Black
- Nieuwe video – Amy Winehouse – You Know I'm No Good
- Ondertussen op MTV: Amy Winehouse – Rehab

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Amy Winehouse – Tears Dry on Their Own

 1. anneloes

  lelijke stem en een vreselijk mens om alleen maar naar te kijken

    /   Reply  / 
 2. sonja

  ik vidn het niet echt aangrijpend ofzoo het ik kuister niet echt naar de tekst meer naar haar stem en de muziek eroomheen ach nja ieders zijn mening;)

    /   Reply  / 
 3. QYX

  Ze mag dan wel niet zo knap zijn,ze maakt wel HEELE goeie muziek!!!

    /   Reply  / 
 4. ray

  vin jij mischien masar ik vind er niks aan haar saaie wijf is zij behalve dat niews wat ik van haar hoor vrije in hett vliegtuig en dat eet probleem en die man van u2 uitsgelde en en al mislukt wijf

    /   Reply  / 
 5. sanne

  geweldig nummer!

    /   Reply  / 
 6. jara

  goeie muziek maar ze moet echt weer een beetje normaal gaan eten

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>