Nieuwe video: Enrique Iglesias – Somebody’s Me


Amerikanen zijn rare mensen. Muggen worden aan de lopende band opgeblazen tot olifanten en ieder klein voorvalletje is meteen een CONTROVERSIËLE GEBEURTENIS (in hoofdletters ja). Deze videoclip van Enrique Iglesias bijvoorbeeld; ook controversieel in de Verenigde Staten. Zowel Enrique als zijn vriendin trekken hun shirt uit en wat moet er van de kinderen worden als ze zomaar een BH te zien krijgen? Red de kleine kinderen van het ondergoed!

Hoe het precies zit tussen Enrique en zijn vriendin wordt trouwens ook nooit duidelijk. Zien we hier hoe ze afscheid van elkaar nemen? Hebben ze al afscheid van elkaar genomen en denkt Enrique verdrietig aan haar terug? Of is er helemaal geen vriendin en droomt Enrique er alleen maar over hoe fijn het zou zijn om een vriendin te hebben?

Ik mag dat wel, maak het de kijker gerust een beetje moeilijk. De muziek van Enrique Iglesias kan mij persoonlijk gestolen worden, maar hij komt wel wel steeds met video's die net een beetje anders zijn dan de norm. Ook dit raadselachtige filmpje geeft de fans weer genoeg stof tot nadenken en is bovendien schitterend mooi gefilmd. Niets is aan het toeval overgelaten en de video zit vol prachtige momenten die het niet slecht zouden doen als posters.

En de muziek?

De man kan goed zingen en ook de muziek is oerdegelijk, maar toch glijdt het volledig langs me heen. Ik weet dat duizenden mensen helemaal smelten als ze dit horen en ik wens ze daar veel succes mee. Aan mij is Somebody's Me echter niet besteed. Te veilig en te weinig pit.

Zie ook:
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Tired Of Being Sorry
- Nieuwe video: Enrique Iglesias – Do You Know (The Ping Pong song)

Met dank aan het verzoekje van Lianne.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Enrique Iglesias – Somebody’s Me

 1. Kevin-K

  Ik vind het anders wel een mooie tekst..

    /   Reply  / 
 2. Kars

  @Die ene.: die zijn allebei al besproken;)

  K vind het niet zo’n geweldig nummer, maar heb dan ook helemaal niks met enrique iglesias.

    /   Reply  / 
 3. Maikel

  Enrique kan dus nu eens ECHT niet goed zingen he…

    /   Reply  / 
 4. Lianne

  De eerste keer dat ik m zag dacht ik echt van: Eeeehm.. volgens mij is het pas 7 uur!
  Maar goed, het mist inderdaad een beetje pit, maar om zo af en toe te horen heb ik daar geen problemen mee!

    /   Reply  / 
 5. Violet

  Hij is echt stom!

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Nieuwe video: Enrique Iglesias/Ciara - Taking Back My Love | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>