Nieuwe video: Jesse McCartney – Leavin’


Kleine jongetjes worden groot, en daar had Amerika blijkbaar niet op gerekend. In het hele land is geschokt gereageerd op deze sexy videoclip van voormalig kinderster Jesse McCartney. Het Disney Channel weigert zelfs de video uit te zenden.

En eerlijk is eerlijk, Jesse McCartney en zijn meisje maken het inderdaad wel erg gezellig in bed en op de achterbank. Je ziet niks, maar het is suggestief genoeg gefilmd om iedereen te laten snappen dat het niet bij onschuldige zoentjes is gebleven.

Maar is het ook een goede video? Ik vond dat er heel knap gebruik werd gemaakt van close-ups om de intimiteit te benadrukken. De camera zit de twee geliefden zo dicht op de huid dat het bijna voelt als een trio, met de kijker als derde deelnemer. Dus ja, als licht-erotische video is de clip redelijk geslaagd. Ik kan me voorstellen dat een Disney Channel er minder blij mee was. Tenzij hij hier een nieuw publiek mee aanboort waarschijnlijk niet zo'n handige carrière-move van Jesse McCartney.

En de muziek?

In Nederland horen we maar weinig van Jesse. Een paar jaar geleden wist één van zijn singles door te dringen tot halverwege de top 40, maar daar is het gelukkig bij gebleven. Nee, ik ben geen fan van dit soort popmuziek op de automatische piloot. En dat is vreemd, want het is geschreven door dezelfde twee songwriters als Umbrella, van Rihanna. Talent genoeg zou je zeggen, maar zelfs de grootste genieën hebben weleens een slechte dag.

Zie ook:
- Nieuwe video: The-Dream – Falsetto

Met dank aan iat voor de tip.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Jesse McCartney – Leavin’

 1. MASIS

  topnummer en een topclip!

  voor mij 5 sterren waard:)

    /   Reply  / 
 2. =)

  En als Enrique halfnaakt met een meid in bed ligt en dat uitzendt als clip is het allemaal wel oke=s

    /   Reply  / 
 3. Rick

  Vraag me toch af wie er nu meer mascara op heeft in deze video, hij of zij.. Echt een waardeloos nummer trouwens.. Beautiful Soul was ten minste nog een vrolijk poppy liedje.. Dit nummer klinkt echt als een derde-rangs-single die zelfs Paris Hilton niet op haar cd wilde zetten..

    /   Reply  / 
 4. juutj

  kut lied… en mijn vriendin vind um knapXDmaar hijs behoorlijk lelijk:P

    /   Reply  / 
 5. MASIS

  nou nou zo lelijk is hij niet hoor en dat zeg ik als jongen.Zag ik er maar zo uit,alle meiden vinden hem superknap:P

    /   Reply  / 
 6. Debby

  Wow, vergeleken met een paar jaartjes terug vond ik Jesse wél knap maar niet zo dat hij me deed smelten.. Maar nú, wat is die jongen veranderd. Niet alleen qua uiterlijk maar ook zijn stem is wat anders vind ik^.^
  En hij ziet er nu waanzinnig lekker uit! Het nummer gaat wel, maar vind de videoclip minder. Kijk toch liever naar Jesse zónder dat ie aan het flikflooien is met een meisje. Gewoon lekker alleen Jess terwijl ie zingt of whatever.. :D

    /   Reply  / 
 7. danielle

  echt een kei vet liedje!!:D alleen de clip is wat minder. dat had ik echt niet verwacht van jesse. maarjah.. binnekort komt ook zijn nieuwe album departure uit. heb daar echt zin in. wil weten wat voor liedjes er nog meer op staan.

    /   Reply  / 
 8. Denise

  Ik vond hem eerst juist een ontzettend lekker ding. Kheb nog allerlei wallpapers in mijn bestanden staan van deze ‘geweldige hunk’. Maar als je kijkt naar de leeftijd die hij nu heeft bereikt vind ik dat hij een beetje een baby face heeft en is zn haar ook n stuk minder sexy dan voorheen. En t nummer valt me ook een beetje tegen. Weer zo’n disney-liedje die eerder thuishoort in de kleine zeemeermin dan in de top 40. Maar het is leuk om hem weer een keertje tegen te komen.

    /   Reply  / 
 9. Gregor

  Dit is puur laten zien wat ie kan met goeie r&b beats en die uithalen maakt het allemaal wat meer urban.. de kant die hij op wil gaan mede omdat hij meer een stem heeft om meer die kant op te gaan. plus bij muziek gaat het om emoties die het opwekt iedereen krijgt een bepaald gevoel bij een nummer dat ie hoort.

    /   Reply  / 
 10. bla

  wow dit is heel anders dan wat hij normaal zingt!! en zijn stem is nu heel anders, maar ik ben benieuwd naar zijn nieuwe album wanneer komt die uit?

    /   Reply  / 
 11. daniella

  erotisch vind ik wel een erg groot woord voor deze clip…
  maar, wie heeft nou geen haat aan dat meisje dat daar knus bij um in bed mag liggen:P

    /   Reply  / 
 12. Jaaahaaa

  Geweldig nummer! Heb ‘m al heel de week in me hoofd.
  Trouwens, naast Beautiful Soul en dit nummer heeft Jesse echt nog veel meer mooie nummers (o.a Tell Her, Right Back In The Water) die hier nooit zijn uitgekomen. Iets was ik WEL jammer vind ;)

    /   Reply  / 
 13. Simone

  Hij is zòòòò sexy!! Echt zo’n dromerige stem.. (L)

  P.S Dit nummer is ook erg gaaf! ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>