Nieuwe video: Kleerup/Titiyo – Longing for lullabies


Kleerup scoorde vorig jaar een grote hit door samen met Robyn het nummer With Every Heartbeat uit te brengen. Dat smaakte blijkbaar naar meer, want samen met ene Titiyo probeert Kleerup het trucje nu nog eens te herhalen. Beetje jammer dat er niet wat meer tijd is besteed aan de video.

Longing for Lullabies komt hoog binnen in mijn persoonlijke top 10 van lelijkste en goedkoopste video's ooit gemaakt. Schijnbaar gefilmd in vijf minuten binnen een donkere kamer met wat discolampen, is het moeilijk voor te stellen dat dit de officiële video is. Het is hem toch, en er waren zelfs een regisseur en een editor bij betrokken, geloof het of niet. Wat die Frederik Skogkvist en Marcus Engstrand precies gedaan hebben is mij niet duidelijk, maar ze staan wel op de credits.

En de muziek?

Klinkt als… With Every Heartbeat. Het is misschien geen één-op-één kopie, maar de overeenkomsten tussen de twee nummers nummers zijn moeilijk te ontkennen. De dromerige sfeer blijft mooi, maar ik hoor toch liever het origineel met Robyn.

Zie ook:
- Nieuwe video: Robyn – Handle Me
- Nieuwe video: Robyn – Be Mine

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Kleerup/Titiyo – Longing for lullabies

 1. timmy

  wat een baggerplaat

    /   Reply  / 
 2. MASIS

  FF EEN BELANGRIJKE VRAAG:

  wie weet wanneer de nieuwe clips usher en die van madonna/justin uitkomen?

  duurt zolang nu:S

    /   Reply  / 
 3. UJM

  Nog ffkes wachten:DGaat usher love in this club uitbrengen ofwat?

    /   Reply  / 
 4. Joost

  Die “ene Titiyo” had in de zomer 2001 een redelijk hitje met “Come along” en is de halfzus van Neneh Cherry. Ook uit Zweden, net als Robyn. Maar dat maakt de plaat niet spannender…

    /   Reply  / 
 5. Debby

  Vind dit nummer best wel saai… Het intro duurt mij te lang voordat ze gaat zingen. Nee, haar vroegere hit “Come Along” vond ik zóveel mooier en lekkerder klinken dan dit.

    /   Reply  / 
 6. CJ13

  Ik vind t wel ene mooi nummer

  De clip daarintegen is gewoon bagger..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>