Nieuwe video: Katie Melua – Two Bare Feet


Opvallendste scene in Two Bare Feet? Een vrouw die aan een giraffe likt. Niet dat dat nu zo kinky of opvallend is, maar we hebben het hier wel over een Katie Melua video. In het verleden leverde Katie vooral sprookjesvideos af waar vaak een serene rust vanaf straalde, maar niet bij Two Bare Feet. In deze videoclip is het feest!

De mannen spelen poker en de vrouwen dansen verleidelijk op tafel. Flesjes bier doen de ronde en temidden van al dat feestgedruis staat Katie te swingen en fingersnappen dat het een aard heeft. Het is alsof ze nooit anders gedaan heeft. Als we even vergeten dat ze Katie Melua heet is dit eigenlijk maar een hele matige video, maar met haar andere clips en imago in ons achterhoofd is Two Bare Feet toch opvallend anders dan anders.

En de muziek?

Wow, verrassende single is dit. Katy Melua is vooral bekend van haar mooie slaapliedjes met lichte jazz-invloeden, maar in dit nummer klinken echt trompetten, saxofoons en een grote staande bas. Het swingt! Wie had gedacht dat Katie het in zich had? Van ons mag ze deze kant van haar muziek op een volgend album nog wel wat verder uitdiepen. (Dit nummer is helaas nog geen voorbode van zo'n swingend jazz-album. We luisteren nu alleen naar een tussendoortje dat Katie opnam om haar Greatest Hits album een beetje op te leuken).

Zie ook:
- Nieuwe video: Katie Melua – If The Lights Go Out
- Nieuwe video: Katie Melua/Eva Cassidy – What A Wonderful World
- Nieuwe video: Katie Melua – Mary Pickford (Used To Eat Roses)
- Nieuwe video: Katie Melua – If You Were A Sailboat

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Katie Melua – Two Bare Feet

 1. PINHEAD

  Ik weet nu echt niet meer wat ik moet kiezen volgende week,zoveel goede clips en liedjes deze week! :o

    /   Reply  / 
 2. AAPJE

  Ik snap niet wat hier zo speciaal aan is.

    /   Reply  / 
 3. Blondje

  Er hadden wel wat meer blote voeten in gemogen!

    /   Reply  / 
 4. IZ

  mm saaii.. :s

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>