Nieuwe video: Alesha Dixon – The Boy Does Nothing


Tja, The Boy Does Nothing is niet écht een live-video, maar erg veel verschil maakt het eigenlijk niet. Het is opgenomen in een studio vol figuranten, met de bedoeling er uit te zien als een live-video. En dat doet het dus ook, hooguit iets mooier gefilmd.

Er wordt een hoop gedanst, zowel op het podium als in het publiel, en omdat het geen echte live-video is Alesha Dixon vrij om ook helemaal los te gaan (ze hoeft geen rekening te houden met een microfoon). Het ziet er feestelijk uit, en misschien was dat wel de bedoeling en heeft Alesha precies de video gemaakt die ze wilde maken, maar toch mag een videoclip wat ons betreft wel iets ambitieuzer zijn.

En de muziek?

Persoonlijk hadden wij nog nooit van Alesha Dixon gehoord maar dit nummer is geen onaangename kennismaking. Alesha heeft een apart kinderstemmetje en een rare nasale manier van zingen waar sommige mensen misschien op afknappen, maar het past wonderbaarlijk goed bij de swingende jazz/soul muziek. Sterk nummer met een tekst die veel vrouwelijke luisteraars misschien net iets té bekend voorkomt.

Met dank aan MichielV voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Alesha Dixon – The Boy Does Nothing

 1. Koos

  Deze dame zat in de N.E.R.D.-video ‘She wants to move’

    /   Reply  / 
 2. sami

  Deze dame zat in de meiden groep Mis-Teeq .

  Bekend met het nummer scandalous.

    /   Reply  / 
 3. Simone

  Lekker swingend nummer!

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Nieuwe video: Alesha Dixon - Breathe Slow | Videoclips

 5. Pingback: Nieuwe video: Alesha Dixon - Let’s Get Excited | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>