Nieuwe video: Lady Linn & Her Magnificent Seven – Love Affair

Een lezeres droeg deze videoclip vorige week aan met de mededeling dat hij al wel iets ouder was, maar dat we hem misschien toch konden bespreken omdat Lady Linn onlangs één of andere Belgische prijs had gewonnen of zoiets. Aangezien er vorige week nogal veel nieuwe videoclips uitkwamen schoven we dat verzoek achteloos terzijde… totdat we vandaag de moeite namen om Love Affair toch maar eens te beluisteren.

Om onze vergissing goed te makenen openen we deze week dus met Lady Linn & Her Magnificent Seven. Want oef, WAT EEN FANTASTISCHE MUZIEK! En ze maken nog leuke videoclips ook. Op een druilerige zondagmiddag probeert Lady Linn het geluk te vinden in een zelfhulpboek over innerlijke kracht. Dat valt haar zichtbaar zwaar. Gelukkig worden is ook al niet meer zo makkelijk als het lijkt.

Maar dan komt er op de teevee een infomercial voorbij over een nieuw soort groentensnijder (gortdroog gepresenteerd door Lady Linn en een paar lovely assistants). Nooit meer vieze vingers! Nooit meer tranende ogen! Instant geluk voor slechts $15,99! Je hoeft er zelfs geen moeilijke boeken voor te lezen! Voor ze het weet trekt Lady Linn dus haar creditcard en bestelt zo’n ding. Het consumerisme maakt zijn zoveelste slachtoffer.


En de muziek?

Is er dan niets wat die Belgen niet kunnen? Met hun kunstzinnige pop- en rockmuziek lezen ze ons al jarenlang de les, en nu moet ook jazzminnend Nederland eraan geloven. Moeiteloos breien Lady Linn en haar zeven mannen jazz en soul aan elkaar tot een onweerstaanbaar swingende mix waar je als luisteraar alleen maar heel erg vrolijk van kunt worden (tenzij je een jazzmuzikant bent en plotseling beseft dat je zelf nooit zo’n goed nummer zult schrijven). Het klinkt ook allemaal zo vanzelfsprekend. Niks geen moeilijkdoenerij, alleen maar inventieve popmuziek zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Jaloersmakend goed!

Met dank aan Nathalie voor de tip!

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Lady Linn & Her Magnificent Seven – Love Affair

 1. Nathalie

  Oooooooooh! :D

  Ik ben zo blij dat je deze toch hebt besproken, én dat je het ook zo leuk vindt. :D

  Dankjewel. :)

    /   Reply  / 
 2. Sofie

  Leuke clip! Maar is het nou lady Vinn of lady Linn?

    /   Reply  / 
 3. ..

  Lady Linn xD

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Nieuwe video: Natalia - Heartbreaker | Videoclips

 5. Anna

  Geweldig liedje en gave clip!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>