Nieuwe video: Kid Cudi – SuperBoo

Kid Cudi is terug met een nieuwe videoclip. Voor zijn vorige single (remix en originele versie) maakte hij twee leuke creatieve video’s waar duidelijk veel tijd in was gestoken. Bij SuperBoo maakt de zanger zich er beduidend makkelijker vanaf met het goedkoopst mogelijke onderwerp dat toch altijd goed is voor veel aandacht: blote vrouwen.

SuperBoo houdt het nog enigszins beschaafd door de dames te filmen in stijlvol zwart-wit, op zo’n manier dat je als kijker telkens nèt niet teveel ziet. Maar toch, meer dan zes meisjes zonder kleren heeft deze clip niet te bieden. Nu snappen wij ook wel dat er genoeg kijkers zijn die daar alsnog graag naar kijken, maar als site over videoclips voelen wij ons toch verplicht om te melden dat dit filmpje, als videoclip, weinig voorstelt. Er is geen enkele link met de muziek, ieder liedje dat toevallig 3:10 duurt kan hier overheen geplakt worden voor exact hetzelfde resultaat.

En de muziek?

Jazeker, toen we de videoclip eenmaal hadden verstopt achter een ander venster konden we ons nog prima concentreren op het liedje. In SuperBoo horen we dat Kid Cudi nog steeds een voorliefde heeft voor zachte hypnotiserende muziek. Maar terwijl dat in Day ‘n’ Night (de originele versie) nog goed uitpakte is dit nieuwe liedje een beetje monotoon. Sfeerfol, maar niet erg spannend. Hij zal er weer een remix van moeten laten maken voordat dit een hit wordt.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Kid Cudi – SuperBoo

 1. renate

  ik word hier een beetje slaperig van :P

    /   Reply  / 
 2. Lea

  De videoclip vind ik ook erg slecht, maar het nummer heeft toch wel iets.Net wnnr ik dat melodietje beu begin te worden verandert het nummer een beetje (na 1.50 ofzo).Geen Day n Nite,maar toch wel goed vind ik.Toch denk (hoop) ik niet dat dit de echte eerste single is voor zijn echte debuutalbum (dat nog moet uitkomen).
  Een hit zal dit waarschijnlijk nergens kunnen worden.

    /   Reply  / 
 3. C.J.

  Get famous get nakes girl!?!?!

  zo zou het nummer moet heten om eerlijk te zijn!!

    /   Reply  / 
 4. haha

  dity is niet de officiele clip heeft iemand opgenomen en gezegd dat het zo was kid cudi vond dat niet goed eigenlijk

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>