Nieuwe video: Esmée Denters – Outta Here


Doorbreken dankzij YouTube maar als het zover is je eerste videoclip niet uploaden op je eigen YouTube Kanaal? Dat is natuurlijk een EPIC FAIL, zoals de kids tegenwoordig zeggen. Sterker nog, platenmaatschappij Universal doet er als vanouds alles aan om illegale uploads door enthousiaste Esmée Denters-fans weer zo snel mogelijk van dat enge internet te verwijderen. Liever hebben ze dat je Outta Here bekijkt via het officiële Universal Music Nederland Kanaal zodat je meteen een paar reclames meepikt.

Update: nu toch met videoclip ingesloten.

Doorgaans bespreekt videoclips.blog liever geen videoclips die we niet kunnen embedden op onze eigen site, maar om onszelf tientallen behulpzame mailtjes te besparen maken we voor Esmée Denters een eenmalige uitzondering. Outta Here is hieronder dus niet te zien, maar we plaatsen een link naar de YouTube-pagina waar je hem van Universal wel mag bekijken.

En wat krijg je daar dan te zien? Eigenlijk een teleurstellend onopvallend clipje. Esmée treurt om haar ex-vriendje en neemt afscheid door al zijn foto’s te verscheuren danwel te deleten van haar laptop. Dat alles gebeurt in een lelijk betonnen hok met spartaanse inrichting. Eerlijk gezegd oogden de zelfgemaakte YouTube-filmpjes waarmee Esmée beroemd werd een stuk gezelliger (al zag ze er daar nog niet zo verleidelijk uit).

(Voor de YouTube-versie: klik op onderstaande afbeelding of hierop).

En de muziek?

Op YouTube zong Esmée vooral langzame ballads met (naar onze smaak) iets teveel stem-acrobatiek. Het is een aangename verrassing dat haar eerste single een lekker uptempo liedje is zonder al teveel uithalen. En toch is Outta Here nog niet helemaal zo goed als je zou hopen. De productie van Polow da Don is tot op de vierkante milimeter dichtgesmeerd met geluid en klinkt daardoor een beetje vlak. Er zit een mooi refrein in dit nummer met een lekker scheurende gitaar, maar al die elementen komen naar ons idee nog niet helemaal goed uit de verf.

Met dank aan Tom voor de tip.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: Esmée Denters – Outta Here

 1. Madiek

  Het “andere” getalenteerde Nederlandse meisje:
  Kim Hoorweg met “you really got me now”

  een beetje rustig (saai??) liedje maar met een lief klein videoclipje
  sara bareilles meets roosbeef videoclip
  van haar eigen officieel kanaal, deze is wel te embedden, die van universalmusic niet
  http://www.youtube.com/watch?v=-nkxi32sLFE

    /   Reply  / 
 2. Ana

  ze ziet er inderdaad beter uit , maar ik vind de clip echt een gemiste kans. Ze had zoveel met de thema van haar lied kunnen doen en nu is het zo een cliche. Ik had er meer van verwacht

    /   Reply  / 
 3. music

  ernstig saai de videoclip en erg flauw dat de filmpjes van fans worden gedeleted. Ze ziet er wel beter uit maar vind haar nog steeds niet knap ofzo zelfs niet na 2 uur in de haar en de makeup te hebben gezeten. Er zijn veel knappere meisjes in Nederland.
  Ik vind het bij Esmee altijd net niet haar stem net niet haar dancemoves net niet haar uiterlijik
  Ze is een grote hype anders had ze wel inplaats van 11 op nummer 1 gestaan bij i-tunes.
  Lisa van de xfactor die heeft pas een stem. Geef haar een kans zou ik zeggen.

    /   Reply  / 
 4. Lianne

  “Ze ziet er wel beter uit maar vind haar nog steeds niet knap ofzo zelfs niet na 2 uur in de haar en de makeup te hebben gezeten. Er zijn veel knappere meisjes in Nederland.

  Waar slaat dat nou weer op, ze is goed zoals ze eruit ziet en ze kan tenminste zingen, zoals vele dat niet kunnen.

  Maar wat betreft Lisa, ben ik het wel met je eens. Zij is beter.

  Over het liedje, aardig, je moet er wel vaker naar luisteren, maar goed, nee..

    /   Reply  / 
  1. Erik Auteur

   Die staat ook op ‘insluiten op verzoek uitgeschakeld’ ;)
   .
   Ik heb nu een exemplaar gevonden die ik wel kon insluiten en die Esmée’s platenmaatschappij blijkbaar nog niet heeft ontdekt. Het nadeel is dat sommige bezoekers eerst een reclamespotje van 10 seconden te zien krijgen.

     /   Reply  / 
 5. kimmie

  shit De nederlanders vinden het natuurlijk weer niks en als je naar de engelse reacties kijk op youtube zijn ze super enthousiast over onze esmee zelf vind ik haar super goed en we moeten trots zijn op iemand als esmee

    /   Reply  / 
 6. Debby

  Ik ben eigenlijk helemaal niet kapot van haar. Zoals “music” ookal zei; ze een hype… Als je toch eens kijkt op YT hoeveel nog niet ontdekte meiden dáár hun stem ten gehore brengen, valt zij in het niet. Ze heeft een nogal scherpte stem en om nou te zeggen dat ze “perfect” kan zingen, vind ik nou ook weer niet. Zoals ik al zei: er zijn wel méér meiden die gewoon stukken beter en zuiver kunnen zingen. Helaas zijn deze nog niet ontdekt, maar als mij voorkeur ergens naar uit gaat, dan is het wel Youtube-talentje Savannah Outen. Overtref die maar eens!

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Nieuwe video: Britney Spears – 3 | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>