Nieuwe video: Kim Hoorweg – You Really Got Me Now

Tijdens het opruimen komt Kim Hoorweg een minuscule gitaar tegen die ze vele zomers geleden in elkaar heeft geknutseld. Meteen vliegen haar gedachten terug naar die dag dat ze als klein meisje een kijkdoos maakte. En in die schoenendoos: een podium waarop ze later als beroemde zangeres muziek zou maken. Misschien dat die leuke jongen uit haar klas dan wel verliefd op haar zou worden.

Dat is allemaal al vertederend, maar You Really Got Me Now wordt pas echt leuk op het moment dat de camera de kijkdoos induikt. Opeens staan we zelf tussen het publiek van papieren poppetjes en zien hoe Kim Hoorweg de sterren van de hemel zingt. De drummer drumt met luciferstokjes, over de beelden hangt een nostalgisch filter en de gitarist speelt inderdaad op een minuscule zelfgeknutselde gitaar. Wat een leuke videoclip! Blijf kijken tot het einde voor een niet-echt-onverwacht-maar-toch-erg-bevredigend happy end.

En de muziek?

Hm ja. Kim Hoorweg maakte altijd leuke jazz-muziek met haar vader (luister bijvoorbeeld Summertime of Lady Be Good), maar over deze nieuwe single zijn we in eerste instantie wat minder enthousiast. You Really Got Me Now is dan wel een vrolijk niets-aan-de-hand liefdesliedje, dankzij wat voorzichtige country-invloeden klinkt het soms ook een beetje gezapig. Het is een aardig liedje, maar volgens ons kan Kim beter.

Met dank aan Madiek voor de tip.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Kim Hoorweg – You Really Got Me Now

 1. Madiek

  prachtige krijt animatie videoclip van jullie eigen animaties.blog.nl:
  “Zes maanden en 1910 individuele krijttekeningen later werd de onderstaande clip geboren.”

  Firekites AUTUMN STORY

  http://www.youtube.com/watch?v=6gvOVWKKxmo

    /   Reply  / 
 2. Lianne

  Gaap, maar nou is jazz ook niet mijn ding.

    /   Reply  / 
 3. Mickey

  Oeh, en dan zeggen ze dat Taylor Swift zoet is… Bij dit nummer springt het glazuur gewoon gillend van mijn tanden, bah.

    /   Reply  / 
 4. Simon

  ERIK!

  Alex swings, Oscar sings – Miss kiss kiss bang.

  Alsjebliefalsjebliefalsjeblief. Je leven betert ermee. =’(

    /   Reply  / 
 5. S

  Oscar sings – Miss kiss kiss bang.

  Das de duitse inzending tog? Die is geweldig!! Ik ben voor Duitsland met songfestival!

    /   Reply  / 
 6. shira

  Lady GaGa ft Wale..Chillin’ (behind the scenes )http://www.youtube.com/watch?v=1cXThVgHryo

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>