Nieuwe video: Taking Back Sunday – Sink Into Me


Wat er ook gebeurt, the show must go on. Zelfs als het podium waarop je staat te spelen zonder aanwijsbare reden begint te smelten waardoor jij en de band steeds dieper wegzakken in een plakkerige zwarte smurrie. Dapper blijft Taking Back Sunday doorspelen terwijl het publiek schijnbaar niets in de gaten heeft.

Regisseur Travis Kopach brengt het smeltende podium lekker onsmakelijk in beeld. De zwarthouten vloer verandert langzaam in een teer-achtige substantie waar de band op overtuigende wijze in kan verdrinken. Ze klauwen om zich heen op zoek naar houvast, maar het mag niet baten. Alles en iedereen gaat tenonder in Sink Into Me.

De kijker wordt gelukkig niet vermoeid met een vergezochte verklaring of diepere betekenis, het is gewoon wat het is. Je hoort het Travis bijna zeggen als hij het idee uitlegt aan de band: don’t worry guys, it’s gonna look awesome! En dat is precies wat het doet. Als wij het voor het zeggen hadden zouden we de gebeurtenissen misschien gefilmd hebben in chronologische volgorde, maar verder geen klachten.

En de muziek?

Voorwaarts, mars! Taking Back Sunday maakt de muziek niet ingewikkelder dan strikt noodzakelijk in deze simpele recht-vooruit rocker waar de Foo Fighters zich niet voor zouden schamen. We hebben bijna de neiging om het ‘te simpel’ te noemen, maar stiekem klinkt het toch best lekker. Aardig visitekaartje voor het nieuwe album dat volgende maand uitkomt.

Met dank aan RS voor de tip.

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Nieuwe video: Taking Back Sunday – Sink Into Me

   1. Daaf

    Elke hiphop video heeft dezelfde kleurcontrasten. dus dat is niet heel boeiend. zie er zelf het rattenvangervanhamelen idee in terug zullen ze ook wel bedoeld hebben, niet helemaal top uitgewrkt

      /   Reply  / 
  1. Wessel

   Chille video inderdaad. Wou hem net posten.

     /   Reply  / 
  1. QS

   ben je blind ofzo?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>