Preview: David Guetta/Kelly Rowland – When Love Takes Over


Excuseer ons als we weer even negatief gaan zeuren (onze specialiteit, hier op videoclips.blog), maar wat David Guetta volgens ons eigenlijk bedoelt met al zijn diepzinnige gezever over levens die elkaar kruisen en de liefde delen met andere mensen, is dat When Love Takes Over gewoon een videoclip wordt over David en Kelly Rowland die elkaar tegenkomen op een strandfeest. Origineel is anders, maar we geven de clip zoals altijd een eerlijke kans zodra hij wordt uitgebracht.

Met dank aan j006t voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Preview: David Guetta/Kelly Rowland – When Love Takes Over

  1. Simon

    Omg Erik, laat je niet doen door dat stelletje nietsnutten hoor. ;)

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Wow, Eric snapt eindelijk dat hij bijna altijd negatief is. En zijn research is ook kak…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>