Nieuwe video: Khaled & Magic System – Même Pas Fatigué


In Nederland volslagen onbekend maar in Frankrijk al op weg naar een flinke hit: Magic System uit Ivoorkust in samenwerking met de Algerijnse raï-zanger Khaled. Al heeft dat succes misschien ook te maken met de videoclip waar de in Frankrijk beroemde voetballer Franck Ribéry aan meedoet.

Jij en ik hebben waarschijnlijk niet zo’n boodschap aan Franse voetbalhelden, al is het wel een melige videoclip met een duidelijk partijdige scheidsrechter en Franck Ribéry die wordt getreiterd met voodoo poppetjes. Niet onaardig, maar waarschijnlijk alleen écht leuk als je bekend met de hoofdrolspelers.

En de muziek?

Met dank aan Jasper voor de tip. Onze muziek is het niet, maar het is vrijwel onmogelijk naar Même Pas Fatigué te luisteren zonder dat er dingen als cocktails, zon, zee en uitgestrekte stranden voor je geestesoog verschijnen. Een potentiële zomerhit dus. Niet onze smaak, maar als we dan toch ergens mee moeten worden doodgegooid horen we liever dit dan Aloha!

Met dank aan Jasper voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Khaled & Magic System – Même Pas Fatigué

 1. Nina

  De meeste voetballiefhebbers kennen Ribéry wel hoor:’)

  Ik vrees alleen dat aloha de hit wordt, en niet dit

    /   Reply  / 
 2. Una

  Doen ze nou serieus reclame voor een youtube filmpje? ik zie het nu maar geloof het niet…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>