Preview (?) – Kanye West/Rihanna – Paranoid


Veel sites omschrijven dit filmpje al als de officiële nieuwe Kanye West, maar wij houden nog even een slag om de arm. Er gaan geluiden op dat het toch weer een uitgelekte vroege montage betreft. Laat het ons hopen want elke opbouw ontbreekt bij deze stuurloze verzameling Rihanna-scenes (ze ziet er wel erg goed uit trouwens) waar geen eind aan lijkt te komen en die volledig losstaat van de muziek. De definitieve clip zou over een paar dagen moeten opduiken. Zoniet, dan komen we terug om deze versie alsnog te bespreken.

Van de positieve kant: dit is wel weer een opvallend sterke single van meneer West!

Met dank aan QS voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Preview (?) – Kanye West/Rihanna – Paranoid

 1. ririfanny

  dit is de echte video, want hij is een paar dagen geleden in premiere gegaan

    /   Reply  / 
 2. Sandra

  niet officiele video

  IT HURTS ME TO SEE THE OLD AND VERY WRONG VERSION OF THE PARANOID VIDEO GET LEAKED ALL OVER THE NET WHILE I WAS ON AN 11 HR FLIGHT AND COULDN’T DO ANYTHING ABOUT IT. IT’S JUST FRUSTRATING WHEN THIS STUFF HAPPENS BECAUSE I REALLY CARE ABOUT THE PRODUCT AND SINCE VIDEOS NEVER GET PLAYED ANY WAY YOU MIGHT AS WELL TWEAK THEM AND MAKE THEM AS SPECIAL AS POSSIBLE. THE VERSION THAT GOT LEAKED FROM THE CAMERA PHONE LAST WEEK IS AT LEAST A LITTLE CLOSER TO THE FINAL PRODUCT. THANK YOU EVERYBODY FOR YOUR SUPPORT BUT THAT VIDEO WAS NOT UP TO MY STANDARDS. HERE’S SOME SCREEN SHOTS FROM THE REAL VIDEO

  dat is van kanye’s blog.

    /   Reply  / 
 3. RIRI IS THE NAME

  ik vind em echt geweldig! En het concept is very 80′s met synthenizers en alles (excuse me als ik et fout spel)en Rihanna derin vind ik niet zo erg…het gebeurt wel vaker dat sterren andere beroemdheden laten meespelen in hun video. Ze ziet er idd goed uit en in de 80′s clips hebben ze vaak dat 1 meisje de hoofdrol speelt ipv 50 meisjes op 1 jongen. Het voelt haast michael-jackson trillerachtig aan met dat enge lachje van kanye maar dat hoort dus bij het hele concept en de muziek is erg mooi! zit de hele tijd in mijn hoofd..

  PS: “THE VERSION THAT GOT LEAKED FROM THE CAMERA PHONE LAST WEEK IS AT LEAST A LITTLE CLOSER TO THE FINAL PRODUCT.”

  Die cameraphone-versie heb ik ook gezien..dat was op een heel groot scherm en was stiekem opgenomen maar dit is wel de echte clip.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>