Nieuwe video: Paradiso Girls – Patron Tequila


De hoofdrolspeler van Patron Tequila heeft wat je noemt een levendige fantasie. In de loop van de clip komt hij overal zangeressen van de Paradiso Girls tegen. Die gedragen zich heel normaal en doen alledaagse dingen, maar in de fantasie van de hoofdrolspeler gooien ze hun haar los, kijken hem zwoel aan en laten expres de schouderbandjes van hun topje omlaag glijden.

Het is de debuutvideo van de Paradiso Girls (al waren ze al een keer te gast in een clip van Space Cowboy) en dan is het altijd een goed idee om daar een uitdagend filmpje van te maken. Sex sells, dat weet iedere manager. De originele video’s met wat meer diepgang komen (als we geluk hebben) later wel een keer, zodra de eerste fanclubs zijn opgericht.

En ach, zo erg is Patron Tequila nu ook weer niet. De sullige hoofdrolspeler vormt een leuke komische noot en in zijn fantasie-scenes komt de nieuwe meidengroep goed voor de dag. Dankzij een slimme publiciteitsstunt (of zouden ze echt ruzie hebben met Keri Hilson?) kent bovendien iedereen hun naam al. Het zou ons niets verbazen als we hier het begin meemaken van een lange succesvolle carrière voor de Paradiso Girls.

En de muziek?

Al kunnen we natuurlijk altijd blijven hopen dat Patron Tequila genadeloos flopt. Wat een irritant schreeuwliedje zeg. Het refrein heeft nog wel een aardige melodie (als je het kunt horen door het gebrul van Lil Jon heen – Busta Rhymes wist bij de debuutsingle van de Pussycat Dolls tenminste nog wanneer hij zijn mond moest houden) maar het monotone geschreeuw tussen die refreinen door is ronduit vervelend. Wij worden alvast geen lid van de fanclub.

Met dank aan JOHN voor de tip.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Paradiso Girls – Patron Tequila

 1. David

  Ik moet zeggen dat het nummer lekkerder wordt na meerdere malen luisteren, ookal prefereer ik de versie van Keri Hilson. Die heeft het album spijtig genoeg niet gehaald :(

    /   Reply  / 
 2. Lea

  Jaidd,Keri’s versie was beter.Ze kan beter zingen en T-Pain maakte het nummer compleet.

    /   Reply  / 
 3. vinn

  Kijk zo zie je een meidengroep graag.
  Niet 1 zangeres die zingt maar allemaal,
  in dit geval maar 3 maar de oprichters Robin Autin (Ja die van de pussycat dolls en Girlicious) zegt dat er altijd een paar de lead hebben om en om

    /   Reply  / 
 4. Dd..

  Echt wel een leuke liedjee
  Toch is die van keri hilson beter!

    /   Reply  / 
 5. manuela

  geweldige clip en de muziek is best om aan te horen een lekkere club song waar je op uit je dak kan gaan!

    /   Reply  / 
 6. Debby

  Hey dat is Chelsea Korka @ 00:32 !!
  Zij was toen een finalist in die show waar ze een nieuw lid zochten voor de Pussycat Dolls =]
  Chelsea had toen destijds van mij mogen winnen.. Maar wel lekker nummer, heeft wel wat!

    /   Reply  / 
 7. Lourakicakare

  The purpose of the foreign switch exchange is to remedy cosmopolitan calling and investment. A imported exchange buy helps http://www.article-elf.com businesses transfigure one currency to another.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>