Nieuwe video: John O’Callaghan/Sarah Howells – Find Yourself


Dus je bent een übernerd, je verzamelt stripboeken en je besluit op een dag om voortaan als superheld door het leven te gaan. Een kostuum regelen is niet zo’n probleem (die had je nog op zolder liggen van je laatste cosplay feest), maar daadwerkelijk een misdaad oplossen blijkt lastiger. Waar zijn al die superschurken als je ze nodig hebt?

Batman werd geroepen met het bat-signaal, Spiderman voelde het aan zijn spinnen-instinct als er gevaar dreigde, maar hoe moet onze held weten wanneer hij nodig is? Zo kan het dus gebeuren dat een jonge vrouw wordt aangevallen door de verschrikkelijke parapluman, terwijl onze held even verderop in zalige onwetendheid over de hei huppelt en bloemetjes plukt. Een superheld worden is voorwaar moeilijker dan hij had gedacht.

Find Yourself loopt uiteindelijk goed af, maar wij hebben toch een paar opmerkingen.

- Wat een slecht acteerwerk.
- Waarom wordt de grote actiescene uitgebeeld in lelijke schetsen en niet in echte stripboektekeningen? Een beetje illustrator had daar in een halve dag iets veel mooiers van kunnen maken.
- Wat gebeurt er nu precies op het einde?

Directe Link

En de muziek?

De irritante reclamespot aan het begin van het filmpje verraadt al een beetje welke kant het opgaat. John O’Callaghan maakt ook trance. Hele degelijke muziek waarop je prima kunt meedeinen, maar de kwaliteit van In And Out Of Love (die ook voorbij komt in het reclamespotje) wordt nergens gehaald.

Met dank aan Alex voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: John O’Callaghan/Sarah Howells – Find Yourself

 1. Arlen

  Ik denk dat je dit liedje moet vergelijken met ‘In and out of love’. Hij is wel zeer goed

    /   Reply  / 
 2. JP

  Dit lied krijgt toch evenveel punten? :P
  Of een mm verschil :p

    /   Reply  / 
 3. vera

  zoo dit is saai! Typisch zo’n radio 538 liedje, en die clip houd ook niet lang mijn aandacht vast.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>