Nieuwe video: Britney Spears – Kill The Lights


Deze animatievideo is tot stand gekomen na een wedstrijd op het officiële Britney Spears forum (al mochten fans alleen een idee voor de video aandragen, het feitelijke filmpje is gewoon gemaakt door een professionele animatiestudio). Al kijkend naar het eindresultaat is het niet moeilijk te begrijpen waarom Britney heeft gekozen voor het idee van ‘BRITNELI’. Een science fiction-verhaaltje over de totale uitroeiing van alle paparazzi-fotografen past natuurlijk precies in haar straatje.

Ja jongens, het is weer zover: Kill The Lights is de zoveelste video over Britney’s eeuwige haat/liefde verhouding met de pers. Als een soort futuristische rattenvanger van Hamelen lokt ze in dit filmpje alle fotografen op aarde naar een afgelegen planeet voor een speciaal optreden. Als iedereen echter is verblind door de honderdduizenden flitsers glipt Britney Spears er stiekem tussenuit en blaast vanuit haar ruimteschip de hele planeet op. Opgeruimd staat netjes.

Op het ontzettend vermoeiende thema na (is er serieus iemand die nog geen genoeg heeft van Britney’s gezeur over de pers?) is Kill The Lights redelijk fraai geanimeerd. Het poppetje dat de hoofdrol speelt lijkt niet echt op Britney Spears, maar haar lenige moves zien er in ieder geval stijlvol uit. Kill The Lights is niet haar mooiste animatievideo, maar in tegenstelling tot Break The Ice eindigt dit filmpje in ieder geval niet met een frustrerende ‘to be continued’ die nooit wordt waargemaakt. Alleen al daarvoor verdient Kill The Lights een hogere score.

Directe Link

En de muziek?

Zal het ooit nog goedkomen met Britney Spears? Single If U Seek Amy was een paar maanden geleden een leuke opleving, maar verder is de oogst van het ‘Circus’-album tot nu toe maar mager. Ook Kill The Lights is weer een staaltje achterhaalde dancepop waar op de fans na weinig mensen van onder de indruk zullen raken. Lelijk is het niet, maar in die twee korte minuten glijdt het nummer wel ontzettend onopvallend voorbij.

Met dank aan Tom voor de tip.

facebook share facebook share

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Nieuwe video: Britney Spears – Kill The Lights

 1. Rik

  Dit is wel een dik ingekorte versie van het nummer zeg.. zou dit een single release worden? Lijkt me meer een soort tussendoortje voor de fans, 2 minuten is veel te kort.

    /   Reply  / 
 2. jornehh

  Dat is geen officiele video hoor..
  T’is fanmade

    /   Reply  / 
  1. Tom

   Nee hoor..ga maar naar britneyspears.com

     /   Reply  / 
  2. MB

   er staat toch echt hierboven dat het idee van fans komt maar het filmpje is gemaakt door een professionele animatiestudio. dus hoe kan het dan fanmade zijn?

     /   Reply  / 
 3. jornehh

  Dan is het gewoon voor de fun…

  Zeker niet met de bedoeling dat het in de hitlijsten moet belanden

    /   Reply  / 
  1. mariska

   klopt,het is gemaakt voor de site,ze doen wel vaker acties dat fans mee kunnen denken en ideeen inleveren etc. ze hadden eigenlijk dit nummer of shattered glass als nieuwe single moeten doen en niet radar.. maar ja… platenmaatschappij maakt wel vaker rare single keuzes.

     /   Reply  / 
   1. Linaah

    Eigenlijk wel een leuk idee…cool van de platenmaatschapij. =]

      /   Reply  / 
 4. JR

  Goed nummer vind ik, spytig dat ze er een stuk van moesten afknippen. De clip is niet slecht, maar eigenlyk vind ik Break The Ice toch beter.

    /   Reply  / 
 5. Willem

  Met alle respect voor de beoordeling die altijd gegeven wordt… maar deze video verdiend net 2 sterren. Het is maar een saai, nietszeggend filmpje en dat krijgt dan bijna 4 sterren.

    /   Reply  / 
  1. JR

   Ik denk dat ie bijna 4 sterren gaf omdat het maar 2min duurt, daar was ie wss heel blij om xp

     /   Reply  / 
   1. Willem

    Haha!XD, in dat geval kan ik niet anders dan toestemmenXD

      /   Reply  / 
 6. Nikkie

  Beetje raar dat ie zo kort duurt, origineel is veeel langer.

    /   Reply  / 
 7. Linaah

  BREAK THE ICE..was zoo veel vetterr =]

    /   Reply  / 
 8. mariska

  eigenlijk hoort dit filmpje hier niet thuis,het is geen officieele single,het was een fan wedstrijd op de officieele website. dus en waarom 2 min ook beetje vaag maar goed,hij staat hier dus niet als echte official video want het is fan made.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>