Nieuwe video: N.A.S.A./M.I.A./Spank Rock/Santigold/Nick Zinner – Whachadoin?


N.A.S.A. is terug met een video vol dansende telefoons, mondbomen, danseressen met duikhelmen en een muzikale hoofdrol voor M.I.A.. Wachadoin is opnieuw een animatievideo, maar net als bij Gifted laat de kwaliteit van de animaties vreemd genoeg nogal te wensen over. De illustraties (van Jimena Oddi) zijn in orde, maar de manier waarop ze tot leven komen is houterig, bij vlagen bijna amateuristisch.

Toen we vervolgens ook nog merkten dat het verhaaltje stukken minder interessant is dan Gifted (man met motorhelm wordt opgegeten door walvis en belandt op onverklaarbare wijze op allerlei vreemde locaties) begon onze aandacht langzaam te verslappen. Spijtig, want N.A.S.A. barst duidelijk van de goede bedoelingen. Hun video’s zijn nog altijd 1000x interessanter dan de gemiddelde hiphop-video, maar N.A.S.A. moet de volgende keer echt op zoek naar betere animators.

Directe Link

En de muziek?

N.A.S.A. experimenteert vrolijk verder en komt deze keer op de proppen met een bezwerende mix van tribal ritmes, elektrische gitaren, funky telefoonbliepjes en nog veel meer. Wachadoin klinkt onlangs de waslijst aan gastrappers verrassend consistent en vooral M.I.A. schittert in het catchy refreintje. Erg goed!

Met dank aan Yordi voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>