Nieuwe video: Milk Inc. – Blackout


Milk Inc. staat niet echt bekend om hun diepgravende videoclips, en ook in Blackout was de vorm weer belangrijker dan de inhoud. Een futuristische stad, een ondergrondse sportzaal, mensen die somber over de rand van het balkon staren, het decolleté van zangeres Linda… het ziet er allemaal heel erg interessant uit, maar een plot ontbreekt volledig. Stiekem gaat Blackout gewoon nergens over.

En de muziek?

Hij begint veelbelovend. De nieuwe Milk Inc. opent met een sfeervol couplet waarin wij een paar subtiele eighties-invloeden meenden te bespeuren. Bijna alsof de geest van Michael Sembello’s She’s A Maniac rondspookt in Blackout. Ongeveer zeventwintig seconden waren we aangenaam verrast. Toen fluisterde ineens een stem ‘blackout… blackout… blackout…’, waarna het Belgische duo toch weer in hun oude eurotrance-trucjes verviel. Jammer hoor. Succes ongetwijfeld gegarandeerd, maar aan ons is het wederom niet besteed.

Met dank aan Justus voor de tip.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Milk Inc. – Blackout

 1. Rik

  eurotrance is toch vet ;) kvind het wel een lekker nummer.

  heb ik nu echt geen smaak?

    /   Reply  / 
 2. Willem

  Vind um ook wel leuk;), alleen het grappige is altijd dat de nummers die hier goed gewaardeerd worden door Erik ik het langste draai, en nummers zoals deze na een week uit mijn playlist verdwijnen. Deze site vind ik dan ook echt heel erg relax om de goede muziek er tussen uit te pikken.

    /   Reply  / 
 3. Kars

  jaaa erik heeft soms ook de ‘macht’ om mij dingen te laten luisteren die ik normaal niet zou luisteren;)
  ohja en het nummer is waardeloos

    /   Reply  / 
 4. Justus

  Dat is echt een vet lkkr nummer, die van Space Cowboy

    /   Reply  / 
  1. MASIS

   Ja absoluut en ook allang besproken hier op videoclips.blog. In Mei al door mijn tip!;)

     /   Reply  / 
   1. Justus

    Srry MASIS, ik wist het niet man….

      /   Reply  / 
 5. JR

  Goed nummer dit :p clip gaat idd over nx, maar dat verwachtte ook niemand denk ik.
  Waar blyft de poll vn deze week trouwens? De week begint op maandag, niet donderdag ;)

    /   Reply  / 
 6. Justus

  oWW

    /   Reply  / 
 7. Pingback: VCPB lezersrubriek: eindelijk antwoorden! | Videoclips

 8. Lianne

  Gaap?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>