Nieuwe video: Natalie Imbruglia – Want


Natalie Imbruglia die uit de kleren gaat, dat we dat nog mochten beleven. De Australische zangeres maakt een video-boodschap voor haar ex en dat moet blijkbaar naakt. Wat ze ermee hoopt te bereiken wordt nooit echt duidelijk. “I hope you got all that you wanted… because I didn’t,” is het enige wat ze blijft herhalen.

Wil ze het ex-vriendje gewoon laten zien wat hij voortaan moet missen of is er meer aan de hand? Naast de topless-scenes filmt Natalie zichzelf ook achter de piano en huilend op een stoel met uitgelopen mascara. Het is duidelijk dat deze video voor haar een speciale betekenis heeft, maar als kijker voel je je toch een buitengesloten. Waar gaat dit over? Wat wil ze hiermee zeggen? Zelfs zonder kleren geeft Natalie Imbruglia zich niet echt bloot.


Directe Link

En de muziek?

Wat we precies hadden verwacht toen we lazen dat dit liedje is geschreven door Chris Martin (Coldplay) en Daniel Johns (Silverchair) weten we niet. In ieder geval niet zoveel electronica. Want is een popliedje vermomd als trancemuziek. De eerste keer dat je hem hoort niet erg indrukwekkend, maar bij iedere luisterbeurt lijkt hij een klein beetje te groeien. Al met al een verrassend goede single voor Natalie Imbruglia.

Met dank aan Niels voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Natalie Imbruglia – Want

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>