Nieuwe video: Cinnamon Chasers – Luv Deluxe


Hoe zou je leven eruitzien als je op dat cruciale moment een andere keuze had gemaakt? Maak het mee in Luv Deluxe van Cinnamon Chasers. Omdat alles is gefilmd door de ogen van de hoofdrolspeler is het alsof je zelf wegloopt van huis en onderweg een vrijzinnig meisje tegenkomt. De kleinste beslissingen blijken daarbij het verschil te maken tussen leven en dood.

Steeds als het verhaal verkeerd dreigt af te lopen spoelt de hoofdrolspeler terug naar het moment van hun eerste ontmoeting en probeert het op een andere manier. De eerste keer is hij de naïeve jongen die alles over zich heen laat komen. De tweede keer neemt hij zelf het heft in handen en gedraagt zich als een arrogante klootzak. Als zelfs dat niet werkt spoelt hij nog een keer terug en probeert zich de derde keer zo braaf mogelijk te gedragen.

Luv Deluxe is een razend interessante videoclip over een gedachtenspelletje dat we allemaal weleens hebben gespeeld: ‘wat als?’ Helaas zijn sommige verhalen blijkbaar voorbestemd voor een unhappy ending. Wat onze hoofdrolspeler ook probeert, zijn nieuwe vriendin wil gewoon niet deugen.  Uiteindelijk loopt de situatie iedere keer weer volledig uit de hand. Misschien had hij haar beter helemaal niet op kunnen pikken, daar bij dat benzinestation, maar dat is met zo’n lieve lach natuurlijk wel erg veel gevraagd.

En de muziek?

Het is niet echt trance, niet echt techno maar ergens daartussen in. Een op het eerste gehoor nogal onopvallend stukje instrumentale muziek dat je toch weer iedere keer in een prettige roes brengt. Met een saaie videoclip waren we het misschien sneller zat geworden, maar in combinatie met dit bescheiden meesterwerk komt Luv Deluxe verrassend goed tot zijn recht.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Cinnamon Chasers – Luv Deluxe

 1. Desmo

  Laurent Wolf – Walk the line
  http://www.youtube.com/watch?v=f-cFpBmi7vw

  Video bestaat al sinds Juli, maar hij is nu pas in NL uit.

  Over Luv Deluxe:
  Inderdaad die clip is gewoon te vet, maar ik vind het liedje dan weer niets bijzonders

    /   Reply  / 
 2. ebocrombi

  Wow, mooi hoor…

    /   Reply  / 
 3. Pingback: De tien beste video’s van 2009, volgens videoclips.blog | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>