Nieuwe video: Major Lazer/Nina Sky/Ricky Blaze – Keep It Goin’ Louder


Keep It Goin’ Louder had gemakkelijk een hele saaie clubvideo kunnen worden… als animator Ferry Gouw er niet overheen had getekend. Onder zijn penseel veranderen dansende mensen in zombies, fladderen vleermuizen door de nachtclub en kan er uit ieder glas cola een skelethand omhoog schieten.

Aanvankelijk heeft niemand iets in de gaten, maar Keep It Goin’ Louder wordt pas echt leuk als Ricky Blaze de zombies in de smiezen krijgt. In paniek probeert hij de nachtclub te ontvluchten, maar Ferry’s animaties hebben hem omsingeld. Gelukkig crasht Major Lazer precies op tijd door de muur om alle zombies uit te schakelen. Zijn specialiteit, aangezien hij volgens de platenmaatschappij ook al meevocht tijdens de “secret Zombie War of 1984.”

Kortom, weer een heerlijk bizarre video in de beste Major Lazer-traditie. Niet zo hilarisch als Hold The Line (ook van Ferry Gouw), maar daar staat tegenover dat Keep It Goin’ Louder door de aanwezigheid van Nina Sky en Ricky Blaze wél met open armen wordt ontvangen door alle clipzenders. Dit moet de grote hit worden, en de video sluit een prima compromis tussen de eigenwijsheid van Major Lazer en de standaard R&B-video die het grote publiek verwacht.

En de muziek?

Ricky Blaze met zijn lelijke autotune-stem kan ons gestolen worden, maar Nina Sky slaagt er wel in om de rauwe dancehall-productie van een mooi melodieus laagje te voorzien. Resultaat is dat Keep It Goin’ Louder vanaf de eerste seconde klinkt als een dikke hit. De muziek is zo lekker dat zelfs wij er – ondanks de autotune – van konden genieten. Erg goed gedaan.

Met dank aan Luc voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Major Lazer/Nina Sky/Ricky Blaze – Keep It Goin’ Louder

 1. lot

  Wel aardig nummer doet me alleen denken aan een nummer van Gigi d’agustino gaat m even opzoeken. als het lukt

    /   Reply  / 
 2. lot

  K heb t
  Olive met your not alone.. dat deuntje een beetje.. dus niet echt geheel orgineel.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Nieuwe video: Major Lazer – Keep It Goin’ Louder (versie 2) | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>