Nieuwe video: Joss Stone – Baby Baby Baby


Geinig hobby-project waarin we voor het eerst kennismaken met de humoristische kant van Joss Stone. Nee dat klopt, Baby Baby Baby is inderdaad een oud liedje van haar Introducing-album uit 2007. Twee jaar later heeft ze er voor de lol, zonder hulp van de platenmaatschappij, een eigen YouTube-filmpje bij gemaakt. Het begint allemaal heel onschuldig op Joss Stone’s bruiloft, maar als haar liefje niet komt opdagen neemt Baby Baby Baby een dramatische wending.

Eerst zijn er natuurlijk de tranen – niemand wordt graag in de steek gelaten – maar al snel neemt Joss een praktisch besluit. De bruiloft kan nog best doorgaan, als ze er alleen even voor zorgt dat haar aanstaande bruidegom zijn vergissing inziet. Hoe? Nou gewoon door marteling en intimidatie. Joss plaatst haar liefje voor een vuurpeloton, dreigt hem van een flatgebouw te gooien en zet zelfs zijn edele delen onder stroom. Hou van me of anders…

Het is een aandoenlijk stukje amateurtoneel, maar wel gebracht met een aanstekelijk enthousiasme (Joss’ maniakale blik als ze de stroomschakelaar steeds verder opendraait is onbetaalbaar). Ook al haalt Baby Baby Baby qua afwerking niet het niveau van een professionele videoclip, toch zouden veel regisseurs van mooie-maar-saaie muziekvideo’s hier een hoop van kunnen leren. En de bruiloft? Die gaat natuurlijk gewoon door met een bruidegom die trillend van angst doet wat Joss Stone hem opdraagt. Tell me do you love me? zal nooit meer hetzelfde klinken.


Directe Link

En de muziek?

Zo horen we Joss Stone toch het liefst. Die nieuwe single (nog geen videoclip) heeft het was ons betreft nét niet, maar Baby Baby Baby klinkt als een liedje dat de Jackson 5 destijds zijn vergeten te schrijven. Hetzelfde retrogeluid dat haar debuutplaat The Soul Sessions in 2003 zo leuk maakte. We hebben het vierde album nog niet gehoord, maar hopelijk staat hij weer vol met nummers als deze.

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Nieuwe video: Joss Stone – Baby Baby Baby

 1. prr

  tzelfde als john xD

    /   Reply  / 
 2. Stefan

  4de album is geweldig, Free Me is daarop echt 1 van de mindere, dus hou dat album in de gaten!

    /   Reply  / 
 3. Desmo

  NIEUWE CLIP VAN RIHANNA IS ER:
  http://www.youtube.com/watch?v=ebrlUGKefCs

  Het is de clip van Wait your turn (The Wait is Ova). Volgens mij is dat de echte titel.

  Ikzelf moet zeggen dat ik dit nummer vetter vind dan Russian Roulette

    /   Reply  / 
  1. Justin

   Wow! Nice video! En zeker goede muziek! Bedankt voor de tip :P

     /   Reply  / 
  1. Rick

   Kind, ga iemand anders lastig vallen met je vervelende K3-gezeur

     /   Reply  / 
  2. JR

   Idd, ik word echt ziek als ie nog eens besproken wordt.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>