Nieuwe video: Sean Paul – Hold My Hand


Voorspelbare romantiek van Sean Paul en regisseur Little X (One Love, Departed, Universal Mind Control). Sean Paul is niet thuis en dus voelt zijn vriendin zich eenzaam. Als ze in slaap valt in één van zijn overhemden droomt ze over een romantische ontmoeting op het strand. Wat volgt is heel veel geknuffel en – hoe kan het anders met zo’n titel – veel close-up’s van handen die elkaar vasthouden.

Tsja. De clip doet zijn werk maar echt een aanwinst is het natuurlijk niet. De hele video is gedrenkt in een soort goudgeel licht dat doet denken aan slechte reclames voor Greatest Love Songs Of All Time-compilaties. Zonder de ironie, welteverstaan. Sean Paul meent het allemaal serieus en dat maakt Hold My Hand tegelijkertijd ontroerend en ook een beetje triest.

En de muziek?

Het nummer zou trouwens ook niet misstaan op zo’n Greatest Lovesongs-compilatie. Vooral het intro met piano belooft grootse dingen, waarna het nummer (helaas?) toch weer terugvalt op Sean Paul’s vertrouwde reggae-geluid. Daarover zullen wij en de fans wel van mening verschillen. Wie wel houdt van Sean Paul’s vertrouwde geluid zal dit nummer onvermijdelijk meer waarderen dan wij.

Met dank aan Mo-mAn voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Sean Paul – Hold My Hand

  1. kurdim

    I (L) Reggea

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>