Nieuwe video: Chris Brown/Tyga – Deuces


Chris Brown promoot zijn nieuwe mixtape ‘Fan Of A Fan’ met een stijlvolle zwart-wit video voor het nummer Deuces. Veel gebeurt er eigenlijk niet, maar het filmpje bevat wel erg veel mooie plaatjes van de Los Angeles River, lenige dansers en in slowmotion bouncende wagens. Waar het op neerkomt is dat Deuces een goedkope video is die er niet goedkoop uitziet.

Het nummer gaat over het dumpen van een meisje omdat ze volgens Chris, Tyga en Kevin McCall voor teveel drama zorgt. Misschien niet zo’n handig gekozen onderwerp van Chris. Vooral niet omdat het intro van Deuces een sample bevat van Rihanna’s volgende single Te Amo. Dat is gewoon vragen om gezeik, net nu iedereen ‘het incident’ weer een beetje begon te vergeten. Regisseur Colin Tilley houdt zich wijselijk op de vlakte en schiet alleen mooie plaatjes die nadrukkelijk op geen enkele manier naar Rihanna verwijzen.

En de muziek?

We hebben ze allebei gehoord en volgens ons werkt Rihanna het melodietje in Te Amo op een interessantere manier uit dan Chris Brown. Deuces is ook niet onaardig maar bevat voor een nummer van bijna vijf minuten wel erg weinig variatie. Wat begint als een fraai stukje old school R&B gaat uiteindelijk vervelen omdat de muziek zolang blijft doorkabbelen zonder ergens naartoe te werken. Dat mag de volgende keer wel wat puntiger.

Met dank aan Aapje voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Chris Brown/Tyga – Deuces

 1. iat

  echte vette mixtape alleen wel dom dat hij een sample van te amo gebruikt!

    /   Reply  / 
 2. Sanne

  Ok dus je slaat, o nee wacht, ramt je ex total los en dan wil je vervolgens ook nog haar muziek gebruiken om zelf weer populair te worden? Hmmmm wat is daar mis mee?

    /   Reply  / 
 3. wtf :s

  Lol waarom dom? Hij kan en mag doen wat ie wilt, het zal waarschijnlijk wel een sample zijn die zij gebruikt of melodie die al eens is gebruikt.

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Nieuwe video: Rihanna – Te Amo | Videoclips

 5. Pingback: Nieuwe video: Chris Brown – No Bullshit | Videoclips

 6. Rew

  Hoezo dom? zoals erik schrijft dat is gewoon om gezeik!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>