Preview: Beastie Boys – Fight For Your Right Revisited


Eén van de beroemdste videoclips allertijden in de remake! Wij van videoclips.blog zijn meestal van mening dat je het verleden beter kunt laten rusten, maar deze trailer (voor een video die uiteindelijk 22 minuten moet duren) is ronduit veelbelovend. Wat een cast ook: Elijah Wood, Danny McBride, Seth Rogen, John C. Reilly, Rainn Wilson, Jack Black, Ted Danson, Susan Sarandon, Will Ferrell met een cowbell en nog veel meer celebrities. We zijn benieuwd wie in de uiteindelijke versie de vader en moeder (now boys, don’t get into any trouble while mommy and daddy are gone) mogen spelen.


Kijken op YouTube

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview: Beastie Boys – Fight For Your Right Revisited

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>