Nieuwe video: Bruno Mars – The Lazy Song


Leuke video’s hoeven niet ingewikkeld te zijn. Dit filmpje voor The Lazy Song nam Bruno Mars gewoon op in zijn eigen huiskamer met vijf dansende apen. Zo lijkt het althans. Aan het begin zien we hem zelfs nog even rommelen met de camera. Net alsof hij zelf de regisseur is. In werkelijkheid is er natuurlijk flink geoefend (onder leiding van regisseur Nez) voordat dit vrolijke dansje in één take kon worden vastgelegd.

Het is allemaal strak afgestemd op de muziek en vooral op de songtekst. Zes handen doen tegelijk een Al Bundy wanneer Bruno zingt dat hij de hele dag TV gaat kijken met “my hand in my pants.” Want over zo’n dag gaat The Lazy Song: een vrije dag zonder verplichtingen waarop Bruno Mars alleen maar wil luieren. Misschien zelfs zonder broek, zingt hij op het einde van het liedje. Meteen laten alle apen hun broek zakken.


Kijken op YouTube

En de muziek?

Zijn vorige single Grenade was een beetje vervelend, maar The Lazy Song is weer dik in orde. Een aangenaam vrolijk liedje in het verlengde van Bruno’s vorige samenwerking met Travie McCoy. Het geluid is wat eenvoudiger dan bij Just The Way You Are, maar het refrein is minstens even catchy.

facebook share facebook share

137 Reacties // Reageer

137 thoughts on “Nieuwe video: Bruno Mars – The Lazy Song

 1. sanne

  Leuk zeg!!

    /   Reply  / 
 2. Rwin

  Wat een zeiknummers steeds, die man speelt wel heel erg op save..

    /   Reply  / 
  1. Klaas V

   Daar kan die Bruno Mars nog heel wat van leren. Wat een stem zeg!

     /   Reply  / 
 3. Kars

  Beetje simpel, maar simpel is the way to succes lijkt het vaak. Dus ja, goed gedaan dan:P

    /   Reply  / 
  1. Kars

   Oh en waarom speelt de gitaar in ieder nummer van hem alleen maar backbeat? Da’s een beetje strontvervelend. Er zijn meer manieren om een nummer een vrolijk karakter te geven..

     /   Reply  / 
 4. Debby

  Eerlijk gezegd vond ik Grenade een stuk leuker. Misschien dit nummer vaker beluisteren, maar voor mij haalt hij niet het niveau van Grenade.

  Off topic: waarom wordt er zoveel gepost van Connie Talbot? Haast bij elke videoclip…

    /   Reply  / 
  1. Rwin

   Omdat niemand in de wereld die echt verstand zan muziek heeft om haar heen kan!

     /   Reply  / 
   1. Kars

    Ik denk eerder dat het is omdat ze een bijna agressief enthousiaste fanbase heeft. Persoonlijk ben ik niet onder de indruk van haar zangkunsten, en negeer ik haar omdat ik weet dat als je zo’n jong meisje zoveel aandacht geeft, het later een heel zielig meisje wordt..

      /   Reply  / 
    1. Debby

     Sluit ik me bij aan. Ik vond het al bijna spam worden.. Ik ken d’r alleen van BGT and that’s it. Ook wel een érg grote uitspraak, vind je ook niet Rwin??

       /   Reply  / 
     1. Erik de Z

      Zozo en dan toch commentaar op haar geven alleen maar op ééb video\’tje van 4 jaar terug. Volgens mij heeft Klaas bV en Rwin volkomen gelijk. Maar ik zeg jullie Kars en Debbie, jullie hebben de ballen verstand van muziek. Ik vraag mezelf dus af wat jullie dan ook hier op dit dooie blog doen, behalve anderen afzeiken. Ga iets nuttigs doen met je leven en geef kleine meisjes de eer die ze verdienen. Maar je zult wel stik jaloers zijn op een piepklein meisje dat wereldwijd NR-1 hits scoort en nu met haar 4e album en een op haar geschreveb musical-film bezig is. Zij 4 miliard fans over de hele wereld heeft. Gaan jullie je maar eerst eens in dit meisje verdiepen en wat haar achtergrond en motivaties zijn voordet jullie die achterlijke commentaren schrijven, stelletjje randebielen!!!

        /  
     2. Debby

      Serieus? Overbodig en overdreven commentaar ;)

        /  
     3. Erik de Z

      Ik ben blij dat jij dat nou van jezelf inziet dabby!

        /  
     4. Jeroen_ca

      Weet niet waar jij je facts vandaan haalt Erik, maar ze heeft nog geen enkele hit gescoord. Wereldwijd al helemaal niet, alleen in Azië deed enkel haar eerste album het goed.

        /  
     5. Joren

      Als ik zeg, wie? Heb ik dan onder een steen gelegen? Zo te zien niet. En blijkbaar ligt het ook niet in mijn straatje, anders was ik het wel tegengekomen.

        /  
     6. Linda Bakker

      @Jeroen_ca. Als je toch mee wilt praten verdiep je dan eerst een in de feiten net als ik gedaan heb en verkondig geen flauwekul enkel maar om een beetje interresant over te komen.
      De Feiten:
      2008 Three Little Birds Nr-1 Amerikaanse Hot Single Top 100. NR-1 ook in Canada, Hong Kong, Taiwan, Singapur, Korea, China, Australie, Phillepine, Polen, Duitsland. 2008 I Always Love You op nr 4 in de Amerikaanse Hot Single Top 100 en NR-1 in vele andere landen. 4 albums + 2 singels en 3 wereldrecords op haar naam. Naast GoldPlay en The Beatles de 3e met haar eigen Wii-game. Een eigen 1-uurs TV-show in Amerika, Haar zelf ontworpen sieradenlijn. Openen met een lied van de G20-werelleiders conference Seuol Korea. Naar Hong Kong gehaald voor de miss-verkiezinf te openen en verder op te treden. 2 x naar China gehaald. De laatste keer voor The Chinese New Year TV=Gale te openen met een lied en een verder optreden (wereldwijd 1.5 miljard kijkers via tv en sataliet. Oprah, Ellen de Generes en Larry Londons The Voice Of Amerike (100 milioen luisteraars wereldwijd) 2x vechten met elkaar om haar in hun show te krijgen. George Kloony, Barac Obama en vele weredleiders zijn fan van haar. Beroemdheden uit de film en muziekwereld staan in de rij om met haar op de foto te mogen of misschien wel een liedje met haar te mogen zingen. Zij was in 2009 de Ambasadriece van de Amerikaanse Marine Charity Toys For Tots en haalde zo 270 miljoen dollar op. Als zij voor haar fans een home-made video, een coffer van Adele;s Someone Like You op haar Youtube kanaal zet, storten de media van over de hele wereld zich hier op, ook in Amerika. Google maar eens op Connie Talbot Someone Like You. En er is jou ook vast ontgaan dat zij deze zomer in een Engels-Amerikaanse Co-productie de hoofdrol gaat spelen en zingen in een Musical Film die met kerst uit gaat komen.
      Kijk dit en nog veel meer kun je gewoon te weten komen als je even de moeite zou nemen om net als ik te googlen en te Youtuben. Dan hoef je ook geen onzin uit te kramen Jeroen_ca.
      Oja voor degene die het zielig vinden of denken dat ze alles onder dwang van haar ouders ed moet doen DAT IS BULLSHIT, zij bepaald zelf hoe en wat. Zij sleept iedereen achter zich aan. Connie Talbot is de baas. De nbaas over zichzelf en over alles waar ze voor gevraagd wordt om op te treden en of interviews te doen. Zelfs de opname studie komt naar haar huis toe om op te nemen ipv dat zij naar de studio toe moet.
      En als je op mijn naam klikt krijg je een link naar een Amerikaanse TV-studio waar haar Show wordt opgenomen en er ook gelijk een DVD van wordt gemaakt. Het is een zgn making off video.

        /  
     7. Linda Bakker

      De goede link
      Klik op mijn naam

        /  
     8. Jeroen_ca

      @Linda: US Single Sales ja, niet de Billboard Hot 100, waar het echt om gaat. En je kunt wel twintig albums op je naam staan, maar dat maakt je geen wereldberoemde ster. Als je het op straat vraagt kennen 99 van de 100 mensen haar niet. Komt Erik met ’4 miljard fans’, gaat natuurlijk nergens over. Ik zeg niet dat ze stil zit en ze zal in Azië vast en zeker flink wat verdienen, en als zij het allemaal leuk heeft is het prima, maar het is geen Madonna hee.

        /  
     9. Eugenie Termeulen

      @Jeroen_ca Ik heb ook mij even verdiept in dit meisje, maar jij kletst nu wel erg uit je nek om je gelijk maar te krijgen. Tot nu toe klopt het precies wat die Linda, Erik de Z en die Alian over haar schreven. Volgens mij klets jij dus uit je nek en de jaloezie op dit kleine meisje druipt er van af bij jou! Gartverdamme zeg!!!!!

        /  
     10. Eugenie Termeulen

      Speciaal voor de Jeroen_ca. het bewijs dat ie uit zijn nekk kletst, heb ik twee links geplaatst die onomstotelijk dat bewijzen

      Dailymail: (Lees alles op de site)
      Connie is in the No.1 spot in the Billboard Hot 100 single sales charts with the Bob Marley song Three Little Birds and her debut album Somewhere Over The Rainbow is already in the top 10.

      http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1090132/Connie-Talbot-8-Britains-Got-Talent-star-snubbed-Simon-Cowell-breaks-America.html

      http://www.telegraph.co.uk/culture/music/3563760/Connie-Talbot-goes-to-Number-One-on-the-Billboard-Charts.html

        /  
     11. E T

      Twee websites speciaal voor de Jeroen_ca. het bewijs dat ie uit zijn nekk kletst, heb ik twee links geplaatst die onomstotelijk dat bewijzen

      Dailymail: (Lees alles op de site)
      Connie is in the No.1 spot in the Billboard Hot 100 single sales charts with the Bob Marley song Three Little Birds and her debut album Somewhere Over The Rainbow is already in the top 10.

      http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1090132/Connie-Talbot-8-Britains-Got-Talent-star-snubbed-Simon-Cowell-breaks-America.ht

      http://www.telegraph.co.uk/culture/music/3563760/Connie-Talbot-goes-to-Number-One-on-the-Billboard-Charts.html

        /  
    2. Alian

     One month ago:
     Singing star Connie Talbot is to star in Post Office Studios latest feature film. At this early stage we cannot disclose much information about the project other than, it will be a Christmas family musical film. Connie is pictured above whilst visiting the studio to do some test recordings. The project has been 15 years in the making so far. All areas of the production are in full swing and we hope to start shooting in the summer. More info will follow when available.

       /   Reply  / 
     1. Kars

      Als ik dit allemaal zo lees denk ik dat het tijd wordt voor een connietalbot.blog.nl! Dan kunnen jullie, als zijnde echte muziekkenners, heerlijk wegdromen bij de muziek van Connie Talbot. Daarbij kunnen jullie vijanden van de Connie Talbot-sekte, zoals bijvoorbeeld mijzelf en een aantal anderen op dit blog, verbannen van jullie site als wij ook maar iets van kritiek leveren op de muzikale carriëre van deze half-godin die dagelijks jullie leven verrijkt met haar prachtige muziek.
      Leken in de muziek zijn wij, uitschot! En als wij een langzame, pijnlijke dood zijn gestorven door overmatig drugsgebruik, voortkomend uit een depressie omdat wij, kosten wat kost, niet wilden toegeven aan de verukkelijke geluiden van dit muzikale meesterbrein, zullen jullie bij ons graf staan en roepen: zie je wel!

        /  
     2. Jeroen_ca

      Wat doe jij morgen met koninginnendag, Kars?

        /  
     3. Jeroen_ca

      Jij bent zeker diegene die dit dooie blog gereanimeerd heeft met je bijdragen? Of ben jij zo’n gluiperog typje dat lachend staat toe te kijken als dit blog geen teken van leven meer geeft en dan je ergenis spuit als men het met wat dan ook weer tot leven probeert te brengen?
      Kars ga terug in je hol en houdt in berbolg gewoon je kop dicht over sektes enzo!!!!!

        /  
     4. Joren

      Je herkent het sarcasme in zijn kritiek niet? Zwak is dat.

        /  
     5. Jeroen_ca

      Ehm, niet onder mijn nickname posten. Die 2 reacties hierboven zijn niet van mij.

        /  
     6. Joren

      Ja inderdaad. Uit je eerdere reacties blijkt dat je niet dezelfde instelling had als deze copycat. Dubbel zwak.

        /  
     7. Jeroen_ca

      Haha je kan ook wel ff normaal doen hoor. De eigenaar van deze blog kan zien dat dat iemand anders was die mijn nickname gebruikte.

        /  
     8. Joren

      Ik had het niet tegen jou, maar tegen die copycat ;) En gewone gebruikers kunnen het verschil niet zien en daar gaat het toch vooral om.

        /  
     9. B Logger

      Kars is op dit moment aan het rondrijden in zijn Fiat Tipo, op zoek naar Jeroen_ca. Maar het schijnt dat hij het verschil niet kan zien tussen de copycat en de echte. Ik zou daarom maar binnen blijven als ik jullie was!

        /  
     10. Jeroen_ca

      Haha oh! Vandaar dat mensen niet zo dom moeten doen om onder dezelfde naam te gaan posten, is alleen maar verwarrend.

        /  
     11. MaartenG

      @Joren Toevallig wat kan zingen? Luister en kijk hier maar eens naar. Dan weet je ook gelijk waarom Mariah Carey, Celine Dion, Withney Houston, Leona lewis en vele andere wereldsterren in de rij staan om met haar een duet te mogen zingen, hetgeen Sarah Connor en een aantal adreren tot nu toe wel is gelukt om deze eer wel te mogen krijgen.
      http://www.youtube.com/watch?v=30iM7XdrAes

        /  
    3. roos

     de onderbroeken stuk is grappig he mensen?

       /   Reply  / 
 5. Lea

  Beyoncé – Move Your Body

  Get Me bodied is in een nieuw jasje gestoken en Beyoncé heeft er een nieuwe clip voor opgenomen.Ze swingt!

    /   Reply  / 
 6. Eug Ter

  Speciaal voor de Jeroen_ca. het bewijs dat ie uit zijn nekk kletst, heb ik twee links geplaatst die onomstotelijk dat bewijzen

  Dailymail: (Lees alles op de site)
  Connie is in the No.1 spot in the Billboard Hot 100 single sales charts with the Bob Marley song Three Little Birds and her debut album Somewhere Over The Rainbow is already in the top 10.

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1090132/Connie-Talbot-8-Britains-Got-Talent-star-snubbed-Simon-Cowell-breaks-America.html

  http://www.telegraph.co.uk/culture/music/3563760/Connie-Talbot-goes-to-Number-One-on-the-Billboard-Charts.html

    /   Reply  / 
  1. Jeroen_ca

   Zuid Korea, leuk joh. Wanneer komt de rest van de wereld? :)

     /   Reply  / 
   1. J

    Toevallig is Zuid Korea wel een erg groot land waar de muziekindustrie zich in een rap tempo ontwikkelt.
    De Koreaanse popmuziekscene wordt wereldwijd steeds meer erkend. Een bekende koreaanse popmaatschappij (van onder andere BoA) gaat een concert houden in Frankrijk, waar dit concert binnen 15 minuten UITVERKOCHT was.

    Will.I.Am werkt nu samen voor een US debuut voor de enorm populaire groep 2NE1.

    Eigenlijk stelt Nederland in verhouding dus veel minder voor…

      /   Reply  / 
    1. Joren

     Ja. Ik ben ook echt trots op onze populaire muziek. Marco Borsato, Jan Smit, Krezip (gestopt dan wel), Di-Rect, geweldig allemaal!

       /   Reply  / 
     1. Joren

      Oh, dan vergeet ik natuurlijk Kane, met de personificatie van bescheidenheid Dinand!

        /  
    2. Jeroen_ca

     Daar gaat het toch helemaal niet om. Iedereen zegt oh dit meisje is weeereldberoemd. In Zuid Korea. En nogmaals, zij verdient er vast en zeker heel wat mee, maar hoe mensen haar hier op lopen te hemelen is een beetje belachelijk.

       /   Reply  / 
     1. MaartenG

      Néé, hoe jij dit kleine meisje naar beneden probeert te haen, dat is pas echt belachelijk!
      Ga je maar eerst eens echt verdiepen in haar net als ik ook de laatste paar dagen heb gedaan, tenzij je natuurlijk denkt de wereldwijsheid in de muziekcien in pacht te hebben en alles, maar dan ook echt alles van elke singing star af weet, want dan zou ik je adviseren om eens met je huisarts te gaan praten voor een verwijzing. Want anderen altijd gewoon voor leugenaar zetten is echt een ziekelijke afwijking. En dat heeft ook niets met een mening te maken!

        /  
     2. MaartenG

      Jeroen_ca, lees ook nog maar eens goed wat Linda Bakker op 28 april in deze reacties hier over geschreven heeft. Is zij dan ook een leugenaar?

        /  
     3. Joren

      Conclusie, als iemand toevallig wat kan vinden, moét je dat goed vinden, want anders haal je die mensen naar beneden. Daarom zijn we allen fan van Mariah Carey en Celine Dion.

        /  
     4. Joren

      Zingen ipv vinden*

        /  
     5. Jeroen_ca

      @Maarten: Maar je leest ook niks. Ik zeg toch niet dat ze niks doet. Ik zeg alleen dat ze láng niet zo succesvol is als dat mensen hier zeggen. 4 miljard fans my ass, Madonna heeft er niet eens zo veel. En een wereldwijde hit heeft ze ook nog niet gehad, dus ze moet zich nog gewoon bewijzen hoor, het is niet alsof we het hier over een doorgewinterde artiest hebben.

      Verder ben ik het helemaal eens met Joren.

        /  
     6. MaartenG

      Zij is de grootste superstar in heel asië, daarom wordt zij en niemand anders gevraagd om prestigieuse dingen te doen zoals de opening van het Chinese New Year Gala (de allergrootste show ter wereld en ook wereldwijd uitgezonden). En waarom denk je dat ze juist haar hebben uitgenodigd om de uiterst belanfgrijke G20 (Worldleaders Conference), waar 20 belangrijkste wereldleiders bij elkaar komen met in hun gevolg Ministers en Ambasadeurs om de wereldeconomie te bespreken. En ook wereldwijd wordt uitgezonden. En waarom denk je dat zij wordt uitgenodigd om de Miss Hong Kong verkiezing te openen en verder te performen met haar zang. Waarom denk jij dat zij en niet een of andere asiaat of wereldster voor deze dingen gevraagd wordt?. En waarom wordt zij dan persoonlijkk opgebeld door Oprah Winfrey, Ellen de Generes en Larry London of ze alsjeblieft in hun schow wil komen optreden. En waarom denk je dat zij wordt gevraagd om Ambasadeur te worden voor de Amerikaanse Marine Charety Toys For Tots. En warom denk je dat zij tot twee maal toe als de grote ster wordt gevraagd om op te treden tijdens de Duitse charity actie Ein Herz Fur Kinder (waar trouwens de superstar Sarah Connor nog letterlijk diep voor haar boog). Waarom denk je dat Connie Talbot als derde in de wereld werd gevraagd door Nintendo voor het maken van haar eigen Wii-Game, waar enkel De Beatles en GoldPlay haar voor gingen. Waarom denk je dat als zij een simpel home-video op haar Youtube-kanaal zet om haar fans te plezieren dit gelijk wereldniews is ~ Connie Talbot Someone Like You Adele Cover ~.
      Jeroen_ca waarom denk jij dat jij gelijk hebt en dat de rest van de wereld maar een beetje loopt te liegen, of op zijn minst te overdrijven? Ben jij zo’n grote kenner van wie er allemaal fan zijn, of van wie er nou werkleijk de grote sterren zijn. Wellicht denk jij ook dat Justin Bieber zo’n grote ster is, terwijl hij in feite een handig in elkaar geraaid gedrocht is die door geldwolverige zakenlui is bedacht om jonge meisjes hun zakcentjes af te troggelen.
      Maar het allerbelangrijkste, waarom denk jij dat zij als één van de allergrootste zangtalenten ooit wordt beschouwd door mensen uit het vak zoals andere wereldsterren, patenproducenten, tv-mugolen, pop-recercenten en de media in de breedste zin van het woord.
      Denk jij het dus beter te weten dan de media etc. die het hebben over 4 milijard fans. Weet jij trouwens wel hoeveel asiaten er zijn? Connie Talbot is bekend en populair bij meer dan de helft van de wereldbevolking. En haar verkoopcijfers in China worden niet openbaar gemaakt, maar weet dat zij al vanaf mei 2008 te vinden is op CNTV (de hoofdsite van alle Chinese TV-stations 38) met een Chinees ondertitelde compilatie van haar debuut CD. Maar mocht je dat ook niet willen geloven, is hier het bewijs:
      http://www.youtube.com/watch?v=Zo8rP5oHEhg&feature=mfu_in_order&list=UL
      Ik heb dit maar even in dezelfde stijl als die Linda geschreven, misschien dat het nu wel tot je doordingt Jeroen_ca. anders is er vast wel nog een ander die dit ook gaat doen. En drie maal is scheepsrecht!

        /  
     7. Sven

      Grappig, via Googlen op .cCconnie talbot kwam ik hier terecht.
      Haar debuut album is trouwens opgenomen toen zij nog 6 jaar oud was.

        /  
     8. Joren

      Kom op zeg. Een kind van 6, en jullie geloven blind dat zij alles zelf in de hand zou hebben? Echt niet hoor.

      Ik zal het zo eens voor de aardigheid luisteren. Reactie volgt nog.

        /  
     9. Joren

      Nou, om te beginnen, ja ze kan best zingen. Maar het is wel van die mooizingerij en daar heb ik best een hekel aan. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik constant naar Disney Channel voor kleintjes aan het kijken ben. Dit is naar mijn mening niet echt geschikt voor een publiek >16.

        /  
     10. Rwin

      Dus jij wilt beweren dat je geestelijk ouder bent dan 15 Joren!
      Wat een idioot ben jij zeg!!!!

        /  
     11. Jeroen_ca

      Again, Azië is niet de wereld en ik moet de berichten dat ze 4 miljard platen verkocht heeft nog horen. Dat er 4 miljard mensen in Azië wonen wil ZEKER niet zeggen dat ze bij iedereen daar bekend is (weet je wel iets van Azië en de armoede in grote gebieden daar?) en dat wil al helemaaal niet zeggen dat iedereen die haar kent haar ook leuk vindt. Als je het dan wilt hebben over een Aziatische superster dan heb je het over Ayumi Hamasaki. En zoals jij dingen opsomt, kan ik over 50 andere artiesten/bands ook. En dan kan je wel filmpjes posten, maar ik heb d’r al lang gehoord en komt het alsnog aan op smaak en ik hou er totaal niet van. Het punt is ook niet wat wij er van vinden, het punt is dat haar succes enorm wordt overdreven, zo veel heeft ze echt niet verkocht.

      En Coldplay is toch echt met een c trouwens, muziekkenner.

        /  
     12. Joren

      Goh, ik geef een reactie met een ietwat negatieve toon (mag toch? Of zijn er soms regels omtrent muziek, muziek die iedereen leuk moet vinden) en er wordt aan mijn geestelijke gesteldheid getwijfeld. Nou, voor het geval je het wilde weten: ik studeer Scheikunde, 1e jaar, heb tot nu toe afgezien van één vak alles gehaald en ik krijg eigenlijk niet te horen dat ik nou zo kinderachtig ben. Dus met die geestelijke gesteldheid zit het wel goed ;)

        /  
     13. Marijn C

      Ghò, dus je hebt nu zelf al geleerd hoe je drugs kunt gaan maken, Joren; hoef je nu natuurlijk ook niet meer naar de dealer toe.

        /  
     14. Joren

      Hihihi. In de eerste periode heb ik een ingrediënt van parfum gesynthetiseerd. Lijkt niet op drugs hè?

        /  
 7. Debby

  Voor die “aanhangers” hier van die Connie, heb ik één vraag:

  Voelen jullie je niet een beetje kinderachtig en beschamend om je over een 10-jarige meisje zo gek te maken zodra er een puntje kritiek komt en zo in de bres te springen? Als ik die comments zo lees, heb ik bijna het gevoel alsof er gediscussieerd wordt over een ster die zijn/haar pensioen heeft aangekondigd en waarvan de fans achteraf de hele som opnoemen met wat ze/hij allemaal bereikt heeft…

  Tsja, tegenwoordig MOET je alles maar mooi en leuk vinden. Doe je dat niet, dan wordt het je bijna kwalijk genomen. Vindt het een beetje kansloos.

    /   Reply  / 
 8. Debby

  Edit:

  Alleen al die laatste comment van Rwin op de PERSOONLIJKE MENING van Joren. Joren geeft al aan “naar mijn mening” (waar ik mij trouwens 100% bij aansluit) en dan wordt er zo’n belachelijk, inhoudsloos en beledigend antwoord gegeven. Ook dat ellenlange verhaal van MaartenG; echt tijdverspilling om je zo gek te maken. Naja, wat ik al zei: kansloos.

    /   Reply  / 
  1. Nachtportier

   Hé Debby, wat deed jij nou eigenlijk om dit blog te redden van de internetdood? Of kom je nu alleen maar om de boel nog meer op stang te jagen? Ik denk dat jij gewoon net zo’n idioot bent die als er enige reuring ontstaat je ook gelijk met mmodder gaat gooien. Houdt dus gewoon je kop dicht achterlijke!!!

     /   Reply  / 
   1. Jeroen_ca

    Andere mensen, zoals jij, beginnen met schelden. Debby heeft niet zo laag gereageerd hoor.

      /   Reply  / 
   2. Debby

    Als je misschien nou éventjes naar boven had gescrold, was ik diegene die de vraag had gesteld over dit meisje.. Ik quote mijn vraag uit mijn eerste comment: “Off topic: waarom wordt er zoveel gepost van Connie Talbot? Haast bij elke videoclip…”

    Waarop er meteen nogal agressief en suggererend werd gereageerd, wat volgde met nog méér van die onzinnige comments. Ik noem het uitschelden en inhoudsloze comments plaatsen naar diegenen toe die niet gecharmeerd van dit meisje zijn.

    Daarnaast, om jou even te quoten, meneer/mevrouw nachtportier: “Of kom je nu alleen maar om de boel nog meer op stang te jagen? Ik denk dat jij gewoon net zo’n idioot bent die als er enige reuring ontstaat je ook gelijk met mmodder gaat gooien.”

    Lees het eerste gedeelte. Ten tweede: aangezien ik dus met die vraag begon en de drama zich ontwikkelde, had ik net zo goed weg kunnen blijven toch?? Tegenstrijdig vind je ook niet? Om zo nu maar even een blik te krijgen op dit alles, kan ik wel vooropstellen dat het verstand behoorlijk opweegt tegenover de onzinnige, nutteloze en verstandloze comments.

      /   Reply  / 
 9. Kars

  haha het is eigenlijk wel hilarisch ja, hoe agressief er gereageerd wordt als er ook maar iets van kritiek geleverd wordt op de muzikale carriere van een 10-jarig meisje. Waarom doen jullie zo erg je best om je gelijk te krijgen? Wat is jullie doel? Mensen zover krijgen dat ze de muziek van dit meisje gaan waarderen en erkennen dat ze inderdaad wereldfaam geniet? Dat gaat op deze manier niet lukken, dat kan ik je verzekeren. Als jullie mensen gaan lopen uitjouwen voor weet ik veel wat, lok je alleen maar ruzie uit. Het begint langzamerhand op een kleine burgeroorlog te lijken.
  Als jullie dit blog trouwens zo doods vinden, waarom proberen jullie eigenlijk niet ergens anders je gelijk te krijgen? Waar er wel leven in de brouwerij is? Ik snap jullie campagnestrategie niet helemaal..

    /   Reply  / 
  1. Kars

   Oh en hulde voor de grammaticale capaciteiten van degene die niet niet bepaald zachtzinnig op mijn laatste bericht had gereageerd. Met zoveel spelfouten jaag je mensen wel op de kast ja.. Om nog maar te zwijgen over het feit dat diegene zo anoniem wilde blijven dat hij maar de nickname van iemand anders heeft gebruikt. Ja heel sterk;)

     /   Reply  / 
 10. ConnieTalbotKanDenBoomIn

  Hmm veel gezeur en weinig clips hier de laatste tijd, jammer

    /   Reply  / 
   1. Gè Jammer

    7 jaar oud tijdens haar eerste asia tour.

      /   Reply  / 
 11. Kars

  Veel gezeur was er eigenlijk een hele tijd al.. Vandaar misschien weinig clips als gevolg;)

    /   Reply  / 
 12. Joren

  Dan doe ik eens een muziekje dat ik leuk vind:
  http://www.youtube.com/watch?v=3hRx3jZnCTg
  (8,5 minuut lang, dus wel enige attentiespan vereist. Is verder ook geen videoclip, maar gewoon wat contrageluid)

    /   Reply  / 
  1. bieberfan

   dat moet dan van justin bieber zijn gir link van jou

     /   Reply  / 
   1. Joren

    Wat probeer je te zeggen? Ik had een link van Justin Bieber moeten plaatsen?

      /   Reply  / 
   2. Kars

    Ehm Porcupine Tree is ietwat intelligentere muziek dan de muziek van Justin Bieber;)

      /   Reply  / 
    1. MaartenG

     Ja dat spreekt jou als drugsgebruiker natuurlijk wel een een band die probeert psychedelische muziek te maken! Lekker stoned op de bank liggen luisteren…WOUW!

       /   Reply  / 
     1. Kars

      normaal doe ik daar niet zo moeilijk over, maar als je echt een punt wil maken moet je toch leren de Nederlandse taal correct te gebruiken. ‘Wauw’ is toch echt met ‘au’, dat zijn fouten die je niet mag maken..

        /  
     2. Joren

      Eh.. Ik heb nog nooit een sigaret aangeraakt en alcohol raak ik ook bijna niet aan. Maar als jij alles wat een beetje raarder klinkt associeert met drugsgebruikers, dan houdt het op hè :) Ga nu maar weer lekker ‘gewoon’ verder met kwijlen over een meisje van 10 (What’s next?)

        /  
    2. Hanna

     Wat ben jij een idioot zeg! Jij beheerst niet eens zelf de Nederlandse taal. Een grote bek over Wouw en dan beginnen zonder hoofdletter te schrijven. Maar ik heb een tip voor je, type eens wouw in bij Google! Voor die kloothommels zoals jij hebben ze ook een blog, het Nitaal blog. En anders is er nog Taalpuristen.nl. Kars, als je intellectueeltje en de taalpurist wilt gaan spelen moet je dat echt niet hier op dit blog gaan doen.
     Oja, ik heb nog even een zin van jou gecorrigeerd: ~ maar als je echt een punt wil maken moet je toch leren de Nederlandse taal correct te gebruiken.~ (punt) Nieuwe zin, dus met een hoofdletter) Maar als je echt een punt wilt maken, (comma i.v.m. nieuw zinsdeel) moet je toch leren de Nederlandse taal correct te gebruiken.
     Maar ik denk toch echt, net als MaartenC, dat hetdoor jouw drugsgebruik komt dat je hier zo reageerd, en zonder enige vorm van introspectie.

       /   Reply  / 
     1. Jeroen_ca

      Als je dan gaat verbeteren, doe het dan goed. Verder zou ik daar ook geen poging meer toe doen als ik jou was, je schrijft zelf namelijk niet eens correct Nederlands.

        /  
     2. Rwin

      Jeroen_ca wil ook met de groten meepraten over het gebruik van Nederlandse taal, maar schrijft wel eerder op dit blog het volgende; ‘De eigenaar van deze blog’ in plaats van ‘De eigenaar van dit blog’.

      .

        /  
     3. Jeroen_ca

      Daarom verbeter ik ook niemand, hè. Ik zeg alleen dat als je mensen wilt gaan verbeteren, dan is het handig als je zelf ook foutloos Nederlands kunt typen. Geen correcte dingen fout verbeteren en vervolgens zelf fouten maken.

        /  
     4. Jeroen_ca

      Echt… why :’D Mensen worden hier zieliger en zieliger. Veel plezier met Connie, ik zal het nooit van m’n leven opzetten.

        /  
     5. Johannes H

      Jeroen_ca jij hebt niet eens een leven!

        /  
     6. Jeroen_ca

      Je bevestigt mijn comment wel zo met wat ik zei over dat het zieliger en zieliger wordt. Haha dit gaat echt nergens over gewoon. Mensen aanvallen omdat ze een zangeres niet goed vinden… oké, volgens mij ben jij dan degene zonder leven. Ga nu maar weer verder met K3 luisteren, jouw reacties slaan toch nergens op.

        /  
 13. Yeah

  Volgens mij is die Connie Talbotfanclub één enkele persoon. Best psychopatisch, eigenlijk, hoeveel moeite dat je erin stopt om dr op te hemelen.

  Maargoed.

  ERIK REVIEW JUDAS PLEAAAAAAAASE D:

    /   Reply  / 
  1. Johannes H

   Erik doet er niets aan, want zo blijft dit blog toch nog enigzins in leven. Ja in leven, terwijl er een stelletje idioten zijn, net als jij trouwens, die willens en wetens dit blog willen euthaniseren. Maar ik denk dat Erik wel blij is met deze belangstellin. Ook blij omdat het nu eindelijk eens over echte muziek gaat dat door andeeren wordt aangeleverd en hij niet zelf alles in zijn eentje hoeft te doen. Maar zoals jij zelf schrijft is pas psychopatisch en Judas-achtig. Dus wat wil jij nu eigenlijk, een beetje de boel op stang jagen onder een kreet als indentiteit? Alle anderen hebben tenminste nog het ‘fatsoen’ om er nog enigzins een naam van te maken!
   Maar erg intelligent ban jij ook niet, want als je naar alle tijdstippen zou kijken van de geplaatste reacties, zou je kunnen weten dat dit nooit door één persoon gedaan kan zijn.
   Dom gelul van jou dua!

     /   Reply  / 
   1. Inke de Man

    Je hebt groot gelijk Johannes, het zijn allemaal schizofrene typjes met achtervolgingswaanzin. Wie er ook passeerd, het blijven voor hun maar één persoon die het op ze gemunt heeft. Johannes let maar op, ook ik zou volgens hun tot die ene behoren die ze aan het belagen is. Ach ik denk maar zo, het zijn gewoon zielepoten. Zielepoten die ook niks beters kunnen bedenken en te doen hebben dan op spoken te jagen.

      /   Reply  / 
 14. Wouter

  Ik weet zeker dat die Connie Talbot idioot 1 enkel persoon is. Triest echt heel triest. Ga iets nuttigs doen met je leven joh!

    /   Reply  / 
 15. Wouter

  Ik ben een fan van Katlyn maher, maar mij zul je niet er over zien schrijven op dit blog.

    /   Reply  / 
 16. Wouter (De echte)

  2 bovenstaande berichten zijn niet van mij. Hoezo probeert iemand mij na te doen?

    /   Reply  / 
  1. Debby

   Jaja, eerst de boel op stang jagen en dan nog ontkennen ook.
   Om met je eigen woorden te spreken: Ga iets nuttigs doen met je leven joh!

     /   Reply  / 
   1. Wouter (De echte)

    Ik ben dat echt niet. Als Erik er was zou hij het kunnen bevestigen.

      /   Reply  / 
    1. Debby

     Zou diegene die zo sneu is en niks beters te doen heeft met zijn leven, willen kappen met het posten onder mijn naam en die van anderen? We weten onderhand wel dat je een kansloos bestaan leidt en dat je niks nuttigs kunt verzinnen, maar om nou zo te droppen met je IQ..

       /   Reply  / 
     1. Inke de Man

      Ben jij de enige Debby in de wereld dan?

        /  
     2. Debby

      Voel je je aangesproken? En wel op dit blog die onder de naam Debby post.. Ik moet denk ik toch wel weten wát ik post en wat niet he? En misschien ben jij diegene wel die zo sneu is en op elke reactie reageert onder hele andere namen? Ja, denk dat jij je daarom zo aangesproken voelt.

        /  
     3. Jeroen_ca

      Is nou al bij jou, Wouter en mij gebeurt, sowieso dat er hier 1 iemaand loopt te fucken. Zou me ook niet verbazen als al die Connie shit van 1 iemand komt. Beetje zielig dit hele gebeuren.

        /  
  1. Wouter (De echte)

   Wordt jij nooit moe van jezelf?

     /   Reply  / 
   1. Inke de Man

    Kijk in de spiegel LUL!

      /   Reply  / 
    1. Joren

     Waarom meteen schelden, je kunt toch ook gewoon reageren?

       /   Reply  / 
 17. Rwin

  Iemand die mijn naam heeft gejat :S en daarmee gaat spammen over een klein vals zingend meisje, lowlife!

  Bruno mars mag van mij net als bin laden in zee worden gegooid!

    /   Reply  / 
  1. Mareijn C

   Als het maar een klein jongetje had geweest had jij het natuurlijk wel leuk gevonden. Bruno Mars is zeker al te oud voor jou?

     /   Reply  / 
   1. Wouter (De echte)

    Jij bent echt een ontzettend sneu persoon weet je dat?

    Erik, kun je alsjeblieft wat aan deze Connie Talbot idioot doen?

      /   Reply  / 
   1. Rwin

    Zoals ik al zei, iemand heeft onder mijn naam die berichten geplaatst.
    Misschien een idee om mensen eerst te laten aanmelden met geldig e-mail adres en uiteraard 1 account p.p.

      /   Reply  / 
  2. Rwin

   @ Mareijn C
   Wat jij wil jongen, god oh god wat een gehap…

     /   Reply  / 
 18. Erik Auteur

  Ja hallo, mysterieuze persoon die onder tig verschillende namen heeft gepost maar allemaal vanaf hetzelfde ip-adres, dit bevordert niet echt je kansen om Connie Talbot hier besproken te krijgen. ;) Kappen aub.

    /   Reply  / 
  1. Rwin

   Sowieso post die gast niet eens een videoclip, dus op dit blog is er weinig over te bespreken.

     /   Reply  / 
 19. Kars

  haha had al zo’n vermoeden dat het één en dezelfde persoon was;) meervoudige persoonlijkheidsstoornis perhaps?

    /   Reply  / 
  1. Kars

   Kun je geen ip-adressen bannen erik?=_=

     /   Reply  / 
 20. PINHEAD

  Haha ik dacht al dat dat 1 persoon was. Dat is vast zo’n eng vies oud mannetje dat zich loopt af te rukken op Connie Knalpot…
  Brr echt sick…

    /   Reply  / 
 21. roos

  hoeveel mensen kijken hier wel niet naar?
  geef antwoord op de brichten van mij ik vindt onderbroek stuk
  t leukste jullie?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>