Nieuwe video: Maroon 5 – One More Night

Hoe zie jij Adam Levine het liefst? Als een vader die op vertederende wijze zijn kind vertroetelt? Of als een stoere man die zijn geld verdient met boksen? Alle liefhebbers komen aan hun trekken met deze nieuwe video voor One More Night. Maar voor Adam zelf blijkt het verdomd lastig om zijn beroep met zijn privéleven te combineren.

Dagelijks komt Adam thuis met zijn handen in het verband en verse schaafwonden of kneuzingen. Zijn vrouw, gespeeld door model Minka Kelly, kan dat allemaal niet waarderen. De blik in haar ogen verraadt dat ze er helemaal klaar mee is. Daarom heeft ze een drastisch maar daadkrachtig plan bedacht: zodra Adam weer iemand aan het afbeulen is in de ring, pakt zij haar koffers. Schrijnend om te zien, vooral voor de baby en de goudvissen. Het concept van de video is een stuk simpeler dan voor Payphone, maar dat was dan ook een heuse minifilm. Vermakelijk, maar niet het beste werk van Maroon 5.

De sound
Het nummer klinkt alsof Maroon 5 volledig op de automatische piloot gaat. De reggae-invloeden zijn misschien nieuw, maar het riedeltje en de tekst zijn weinig verfrissend. Dit had op elk willekeurig album van de band kunnen staan. Als een vullertje is het misschien nog aardig, maar als één van de promo-singles voor hun nieuwe werk doet het niets.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>