Gloednieuwe video: Pink – Blow Me (One Last Kiss)

De eerste single van een nieuw Pink-album wijkt meestal enorm af van de rest. Denk bijvoorbeeld aan Stupid Girls of So What, waarin Pink al haar energie lijkt kwijt te willen. Meestal volgt bij zo’n nummer een kleurrijke haast cabareteske video, waarin ze de spot drijft met van alles en nog wat. Hoe anders is dat bij Blow me one last kiss, want zo chique zagen we Pink zelden!

De video, geregisseerd door Dave Meyers, is een korte Franse speelfilm. Blow me un dernier baiser, heet het nummer daarom voor de gelegenheid. Als de romance tussen Pink en haar vlam (gespeeld door Sebastian de la Forza) voorbij is, vraagt hij één van haar beste vriendinnen ten huwelijk. En dat zint Pink natuurlijk totaal niet, je kent d’r. Op de huwelijksdag laat ze dan ook een enorm rood hart kapot spatten boven het festijn, waardoor iedereen besmeurd raakt. Op de bruid lijkt haast een aanslag gepleegd! De video is daarmee onderscheidend door de chique uitstraling, maar toch ook weer brutaal. En de rol van afgewezen dame siert Pink nog altijd het meest.

De Muziek
Het zoemende geluid en het knallende refrein vormen een goede combinatie. Een typisch Pink-liedje waarmee ze op de bühne flink kan uitpakken (want live staat de zangeres zeker haar mannetje). Blow me is zeker niet het beste werk van Pink, maar wel een fijne zomerse tune. Ik ben benieuwd naar de rest van het album The truth about love, waarop onder andere een duet met Lilly Allen staat.

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gloednieuwe video: Pink – Blow Me (One Last Kiss)

  1. jeffrey

    Briljant, lekker orgineel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>