Nieuwe video: Taylor Swift – We Are Never Ever Coming Back Together

Een klassiek liefdesverhaal verteld door Taylor Swift. Jongen breekt met meisje, omdat hij ruimte nodig heeft. Jongen krijgt spijt, wil haar terug en belooft haar te veranderen. De aangekondigde verandering duurt welgeteld één dag. Relatie gaat weer uit en jongen krijgt wéér spijt. Maar nu wil meisje voor eens en altijd duidelijk maken: We are never ever coming back together.

Kan een videoclip nog braver? De rol van het gekwetste meisje zit Taylor als gegoten. Ze beeldt het liedje keurig uit – met uiteraard een onweerstaanbare man als ex en met haar jurkjes tot aan de kraag gesloten. En als Taylor een feestje houdt bij haar thuis, om te vieren dat ze nooit meer met deze vervelende ex hoeft, is dat het braafste feestje wat je je kunt bedenken. Een kinderfeestje bijna, compleet met glitters en apenpakken.

Het hoeft natuurlijk niet altijd overdreven sexy, Taylor is nu eenmaal geen Rihanna of Katy Perry en dat onderscheidt haar. Maar dit niveau verwachten we niet eens van een disney-sterretje.

De muziek
De clip sluit dan wel weer goed aan bij het nummer. Taylor heeft het verhalen vertellen – vooral van liefdesliedjes – goed onder de knie. Maar het tempo is eigenlijk net te sloom en het refrein net te flauw. Een schattig pop/country liedje, waar veel ouders hun kinderen graag naar zullen laten luisteren. Maar of dat nou als maatstaf dient voor een goed nummer?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Taylor Swift – We Are Never Ever Coming Back Together

  1. Pingback: Nieuwe video: Taylor Swift – Begin Again | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>