Gloednieuwe video: Robbie Williams – Candy

Robbie Williams speelt de beschermengel van een jonge vrouw, voor wie de wereld een snoepwinkel is. En uit deze fraaie en vrolijke clip blijkt dat engelen bepaald niet altijd heilig zijn. De dame, die door de straten van Londen paradeert op haar louboutins, mag niets in de weg staan. En dus springt Robbie voor aankomende auto’s en werkt hij menig voorbijganger tegen de vloer. Met alle gevolgen van dien!

Actrice Kaya Scodelario speelt de brunette waarvoor Robbie álles over heeft. Een vrij arrogant typje is het, aangezien ze totaal geen interesse heeft in de wereld om haar heen, maar des te meer in haar smartphone.

Robbie heeft er een dagtaak aan om haar probleemloos over straat te laten wandelen. Zo komt hij in verschillende gevechten terecht, ruimt hij duiven uit de weg en slaat hij zelfs een oud vrouwtje. Bovendien belandt hij regelmatig tussen de glasscherven van op elkaar botsende auto’s. Daarbij blijft de zanger zelf overigens niet ongehavend; hij krijgt steeds meer schrammen en snijwonden. Nee, saai is deze videoclip geen moment, bizar daarentegen wel. Sowieso petje af voor de leuke cameravoering!

De muziek
Ontzettende feel good-plaat, compleet met trompetten en strijkers. Candy doet denken aan disconummers uit de jaren ’80, met een speels refrein dat de rest van de dag in je hoofd blijft hangen. Ook het onderwerp, een meisje dat een beetje té zelfverzekerd is, is verfrissend. Zodra de radio’s dit oppikken moet het toch haast wel uitgroeien tot een enorme hit?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gloednieuwe video: Robbie Williams – Candy

  1. Pingback: Nieuwe video: Robbie Williams – Different | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>