Nieuwe video: Nelly Furtado – Parking Lot

Beeld je eens in: het is avond, je bent aan het indrinken met vrienden. Vervolgens rijden jullie met een groep richting de stad om daar flink de beest uit te hangen. Onderweg zit de sfeer er al goed in. De muziek beukt uit de speakers van de auto en iedereen heeft zin om te dansen. Op de parkeerplaats zijn jullie niet meer te houden. Zie je het voor je? Nou, dát is het gevoel dat Parking Lot van Nelly Furtado uitstraalt.

Een alsmaar groter wordende dansgroep op een parkeerplaats. Dat is eigenlijk de korte samenvatting van deze videoclip. Eigenlijk is het idee doodsimpel, maar tóch is het leuk uitgevoerd. Onder andere door vele kledingwissels, een flitsende montage en – niet in de laatste plaats – Nelly’s aanstekelijke glimlach. Ook de koplampen van de kleurrijke auto’s schijnen volgens een eigen choreografie. Flitsende dansvideo!

De muziek
Nelly Furtado
mompelt wat onverstaanbaars, bijgestaan door een ronkende beat. Iets over een ontmoeting op een parkeerplaats, maar tekstueel is Parking Lot sowieso niet bijster interessant. Tóch vind ik dat dit nummer op de één of andere manier een bepaalde charme heeft. Het is experimenteel, anders dan we van Nelly gewend zijn en klinkt lekker rauw. Het na-na-na-na-na-ley-ley is daarbij een welkome afwisseling tussen de gonzende coupletten.

 

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Nelly Furtado – Parking Lot

 1. sanne

  Doet me erg aan m.i.a denken

    /   Reply  / 
  1. vinn

   Ja inderdaad! Maar wel gaaf nummer

     /   Reply  / 
  2. SHIZZLE

   Ja had ik ook!

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Nieuwe video: Nelly Furtado – Waiting For The Night | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>