Nieuwe video: Taylor Swift – Begin Again

Amerika’s favoriete schoondochter, Taylor Swift, heeft weer een nieuw romantisch clipje uit. Begin again gaat over het maken van een nieuwe start en is ook nog eens opgenomen in hartje Parijs. Daar vindt Taylor misschien wel de liefde van haar leven, maar deze video laat vooral weer eens zien hoe mooi de Franse hoofdstad eigenlijk is.

Want Parijs is toch wel één van ‘s werelds meest romantische plekken en wordt in deze onschuldige video liefdevol in beeld gebracht. De ideale ambiance voor Taylor om aan de waterkant te mijmeren over een nieuw begin. Of op het dak van een gebouw, met op de achtergrond de Eiffeltoren. In een koffiebar raakt ze aan de praat met een al net zo perfect ogende man. En even later wandelen ze samen door de straten, met diezelfde sprankelende blik in hun ogen. Braaf en oerdegelijk, maar ook wel weer schattig. Een klassiek liefdesverhaal dus.

De muziek
In dit soort rustige nummers vind ik Taylor Swift op haar best. De overdreven countryklanken blijven achterwege, wat al veel scheelt. Ook probeert ze niet verwoed een (veel te traag) dansnummer te creëren, zoals die vorige draak Never ever getting back together. Nee, Begin Again is Taylor in haar comfort-zone. Een braaf liefdesliedje, zoals veel Amerikanen het het liefst horen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>