Nieuwe video: Taylor Swift – I Knew You Were Trouble

Voor Taylor Swift-begrippen is dit een behoorlijk ruige clip. De haren van de jonge zangeres zijn (deels) geverfd en ze draagt deze keer geen jurkjes met kanten kraagjes. Dat komt omdat ze verliefd is geworden op een nogal foute jongen, eentje met tatoeages, maffe kleding en een voorkeur voor harde schurende muziek. Hij sleurt Taylor mee in zijn levensstijl, waardoor we een kant zien die we nog niet zagen van Amerika’s favoriete schoondochter. Niet voor niets roept Taylor dan ook: I knew you were trouble!

Maar dat is allemaal vanuit Taylor Swift-begrippen gezien. Eigenlijk is deze video helemaal niet zo ruig en die jongen ook niet zo fout. Moet je nagaan wat voor een reputatie de zangeres inmiddels heeft opgebouwd. Dit gezegd hebbende, het is wel één van Taylors leukste clips tot nu toe, waarin we voor de verandering eens niet kijken naar een disney-achtige sprookjeswereld. Die prins op het witte paard is nu eenmaal niet altijd wat je in gedachten had.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Taylor Swift – I Knew You Were Trouble

  1. Lisa

    Ik zie dat dezze blog weer actief is en nog steeds zo gemeen (lees kinderachtig) is tegen alles wat geen piemel heeft en maar een beetje disney is.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Op de set bij: Taylor Swift - 22 | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>