Nieuwe video: Pearl Jozefzoon – Clocks

Sommige artiesten lijken constant zoekende naar wat ze nou eigenlijk precies willen. Pearl Jozefzoon bijvoorbeeld. Een prima zangeres, maar ze lijkt haar eigen repertoire maar niet te kunnen vinden. Stal ze bij The Voice vooral de show met pop en urban nummers, daarna ging ze via een draak van een ballad (nationaal songfestival) naar Nederlandstalig (duet Wolter Kroes) en klassiek. Die zoektocht naar eigen repertoire lijkt nu definitief opgegeven, want haar single Clocks is een cover van het wereldberoemde Coldplay-nummer.

Het arrangement is nu dan ver-klassiekt. En zo ook de videoclip. Pearl geeft een degelijke performance, te midden van een al net zo degelijk orkest. Het is allemaal keurig, maar Pearls doelgroep lijkt hiermee toch zo’n twintig jaar omhoog te worden geschroefd. Bovendien lacht ze iets te vaak, waardoor de schrijnende delen van het liedje plots veel te vrolijk worden ingekleurd. Doe ons de volgende keer maar weer iets kittigs, hoor.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Pearl Jozefzoon – Clocks

 1. Luftersel

  Tessa’s versie was vele malen beter! Ik had liever gezien dat zij hem had uitgebracht :(

    /   Reply  / 
  1. vinn

   Ik snap ook niet zo goed haar keuze als the voice 1 deelnemer om met deze cover te komen. Tessa van tvoh3 heeft dit nummer eigen gemaakt en hier zelfs redelijk mee gescoord in de single op 100.
   @Luftersel: Ze heeft hem dus wel uitgebracht.

   Dit is een beetje mosterd na de maaltijd.

     /   Reply  / 
 2. arjen

  mensen het valt allemaal best mee. Het zal geen grote hit worden maar ach.

    /   Reply  / 
 3. Motown

  Ik vind het eigenlijk een hele mooie originele versie.. En de clip is ook heel mooi. Volgens mij hadden ze dit ook opgenomen nog voor the voice 3 dus ze hadden niet kunnen weten dat tessa hem ookzou uitbrengen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>