Nieuwe video: Pink / Nate Ruess – Just Give Me A Reason

Vroeger was Pink een rebelse provocatieve meid, die mensen op hun plek wist te zetten in haar videoclips. Maar de laatste tijd houdt ze zich opvallend koest. Ze brengt voornamelijk mooie liedjes en bijpassende clips uit, wat haar wereldwijd steeds meer respect oplevert. Misschien is ze haar wildste haren verloren, nu ze een mammie is geworden? Just give me a reason is wéér een pracht van een nummer met een – voor Pinks doen -  ingetogen videoclip. Ze heeft zelfs een strikje in haar haar!

Maar eigenlijk is de combinatie van stoer en lieflijk ook weer bijzonder charmant. Sterker nog, videoclips.blog is dol op deze stijl van Pink. Haar laatste video Try werd door de lezers zelfs verkozen tot één van de mooiste clips van 2012. En Just give me reason volgt die beeldende trend. Zo dobbert de zangeres op een tweepersoonsmatras tussen de wolken. Vol rusteloosheid en verlatingsangst. Alleen op de momenten dat ze samen met haar hubby is klopt haar wereld. Maar op de eenzame momenten ligt ze te woelen of verdrietig te knuffelen met haar teddybeer.

Ook de onder water scenes – die we al in vele andere clips hebben gezien – blijven boeiend. Vooral omdat ze mooi contrasteren met de roezige bedscènes. In dat donkere water lijkt de zangeres namelijk al totaal verloren door de aanstaande liefdesbreuk. Alleen de momenten met Nate Ruess zijn een beetje gekunsteld. Deze lijken er eigenlijk vooral ingeplakt om de Fun-zanger ook van een rolletje te voorzien. Maar ach, je hoort ons niet klagen, voor een blog over videoclips is Pink goud waard!

De muziek
Misschien wel Pinks mooiste liedje ooit. De melodie is zo verschrikkelijk verslavend en de wanhoop in de teksten zo voelbaar. Bovendien is dit weer eens een écht duet. Niet zoiets waarbij vijf artiesten om de beurt een coupletje zingen, maar een heuse samenzang. En dat deze twee stemmen dan ook nog eens uitermate prettig bij elkaar kleuren, is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Videoclips.blog-oordeel

 Meer van Pink:
Nieuwe video: Pink – Try
Nieuwe video: P!nk – Please Don’t Leave Me
Nieuwe video: Pink – So What
Gloednieuwe video: Pink – Blow Me (One Last Kiss)

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Pink / Nate Ruess – Just Give Me A Reason

 1. Malek

  P!nk is on a winning streak!!

    /   Reply  / 
 2. Sascha

  Mooi!!

    /   Reply  / 
 3. gerard S

  Pink kwam met dit nummer niet verder dan de 9e plek in de aziatische charts, waar wel alle andere ‘grote; neman in voor komen. Zie ook bij de video van Bruno Mars de top 10 van HIT FM

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>